Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az a 30 éven felüli felnőtt férfi aki a szüleivel él párkapcsolatra és önálló életre nagyrészt alkalmatlan, jobb messze elkerülni?

Figyelt kérdés
dec. 18. 22:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%

"Viszont ha a szülők kihalnak, és ő ott marad egyedül a házban, onnantól már egy igazi férfi lesz."

Nem, férfi attól lesz, ha megáll a saját lábán önszántából, nem mert meghalnak az ősök.

dec. 19. 00:45
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Kb esélytelen de ez csak a 23. a rajtengedélyek közül...annyi van ezeknek hogy ember nem tudja megugorni...persze ha jó a dumád meg tudod ezeket fektetni
dec. 19. 02:53
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

#23:08

Neked bajok vannak a fejedben. Több oka lehet hogy miért lakik otthon. Nem feltétlenül azért mert nem tud magáról gondoskodni. Általában azért maradnak mert az albi árát akkor félre tudják tenni, de amúgy meg teljesen önállóak. Ennyit máshogy nem tudsz spórolni... Ezért mondom hogy megkell egymást ismerni :D rólad se alkotunk egyből előítéleteket mondjuk ha felveszel egy szoknyát hogy q*rva vagy....

dec. 19. 05:55
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

Én 30 évesen azért élek otthon, mert nincs senkim és esély sem mutatkozik arra, hogy legyen valakim. Akkor már miért ne éljek "kényelmesen" (pénzügyi szempontból), ha amúgy sincs esélyem a nőknél?

5 éve vagyok egyedül, ha most elköltöztem volna otthonról az ég világon semmi nem változott volna, mert odáig sem jutok el egyetlen nővel, hogy egyáltalán kiderüljön hol élek. Nulla randi, nulla beszélgetés, nulla ismerkedés. Ezen nem változtat az, hogy hol élek.

A "mamahotel" akkor lehet redflag, ha egyáltalán van az embernek esélye megismerkedni másokkal. Nekem még ez sincs, semmilyen nővel nincs még beszélgető viszonyom sem.

Akkor miért ne éljek legalább anyagilag abszolút biztonságban? Apám, anyám dolgozik (nyilván én is), fenntartják a háztartást, pénzt nem kérnek tőlem, viszont tudják hogy nem szórom el a pénzem, segítek nekik egyéb dolgokban, főleg ház körüli munkákban.

Kicsit ez is olyan helyzet, mint amikor egyesek a személyiséggel dobálóznak, hogy biztosan azzal van a gond. De kérdem én ha valaki odáig sem jut el, hogy bármi is kiderüljön a személyiségéről (szerintem azért sokan így vannak ezzel) akkor mégis hogyan lehetne azzal baj?

dec. 19. 06:21
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Senkinek nem kell egy mamahoteles luzer.
dec. 19. 07:11
 16/29 anonim ***** válasza:
4%

Ex férjem otthon élt szülőkkel mikor megismerkedtünk, 35 volt ekkor. Mivel 130m2-en éltek hárman, volt rendes munkája, tudott főzni, nem volt antiszoc, nem zavart.

Viszont így 12 év után azt kell mondjam, már látom, miért"nem kelt el"korábban hosszútávra.

Elég link és nem törődöm bizonyos dolgokra(csekkek, fizetni valók) idővel kiderült, hogy tartozásai vannak, behajtások piszlicsáré hülyeségek miatt mint be nem fizetett parkolás, gyorshajtás. A kocsija az anyja nevén emiatt stb.

Szóval azt kell mondjam, tényleg van abban valami, hogy aki 35+ jókiállású társasági emberként otthon lakik, nem csapott rá le senki, ott valami bibi van.

dec. 19. 07:18
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

Én ismerek egy mamahoteles 52-53 éves tagot. Incel keményen. Nyilván volt korábban kapcsolata de amióta annak vége ( talán megözvegyült ), mamahoteles lett, sőt lehet így is éltek anno. Nyilván van akiknek ez nem gond de mégis egy nagy gyerek maradt viselkedésre, gyűjtöget, zenét hallgat mint egy bolond. Van állása ( wow ) és a kifogás h nem költözik külön az az hogy van egy másik lakásuk az ki van adva és abból van bevétele neki és tud segíteni anyukájának.

Ez mind szép és jó de se anya, se a "gyerek" nem fejlődik és konkrétan az élete majdnem teljes 2. felét erre 'tette fel'. Lehet 60-70 évesen is még anyucit fogja ápolni, sőt simán benne van mert fiatalon szülte a mama.

Szóval érdekes élethelyzetek vannak. Sajnos nem egészséges de ez van.

Viszont egy tény: nekem anyámék segítettek lakáshoz jutni, 35 évesen egész pontosan ( pár hónappal előtte ), de akkor lettem végleg független. Benne volt az anyai jószándék hogy a gyerek álljon a saját lábán legyen lakása, álljon felfutópályára.

Mi lett ebből? Nos, kb. semmi jó. A lakásban ugyanúgy élek, semmi extra. A nőknek a szemében nem lettem több, sőt. Talán még rosszabb is hiszen öreg vagyok semmire sem vittem ( 38F vagyok ). Szóval baromira nem elég ez önmagában bármire is.

Ahogy korábban is írták ezek csak a 0. -1. rajtengedélyek manapság. Alap hogy úgy mondjam a saját kecó. Ezután jönnek a dolgok, diploma minősége, munka minősége, nettó fizu, autó, utazások, kockás has, nagy farok, magasság, arcpofa, fogak, illat meg a rák tudja mi még. A mai átlagnőknek képtelenség megfelelni.

38F incel

dec. 19. 07:22
 18/29 anonim ***** válasza:
36%
Nagy százalék életképtelen is lesz, de sok ilyen ferfi is teljesen jó.
dec. 19. 09:39
 19/29 anonim ***** válasza:
71%

14-es vagyok: amúgy nekem is van saját lakásom, de a kutyát nem érdekli. Ha alapvetően nem vagy érdekes az emberek számára, ezek a dolgok nem számítanak, mert soha nem fog szóba se kerülni.

Aki otthon él és emiatt redflag a nőknek az már előnyben, mert azt jelenti, hogy "versenyben van" legalább. Olyan ez mint aki mondjuk utolsó lesz az olimpián, ő akkor is ezerszer jobb helyzetben van mint az átlag ember ,mert legalább kinnt lehet az olimipián.

dec. 19. 10:34
 20/29 anonim ***** válasza:
13%

"Kicsit ez is olyan helyzet, mint amikor egyesek a személyiséggel dobálóznak, hogy biztosan azzal van a gond. De kérdem én ha valaki odáig sem jut el, hogy bármi is kiderüljön a személyiségéről (szerintem azért sokan így vannak ezzel) akkor mégis hogyan lehetne azzal baj?"

Egy emberről vannak dolgok, amiket "megérzel" (igazából tudatalatt felfogsz metakommunikációs jeleket, amiket nem tudsz szavakba önteni), és hidd el, méterekre érződik, ha anyáddal élsz.

A személyiségednek, önbizalmadnak rengeteget ad az önállóság, az, hogy rendben vagy magaddal.

dec. 19. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!