Egyedülállók, szoktátok úgy érezni, hogy már nem vagytok alkalmasak egy párkapcsolatra?
Köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam, hogy ennyien érzitek ezt. Amúgy én mostanában tapasztaltam meg igazán, mert bizonyos okok miatt nálam lakik egy ideig az egyik rokonom. Nagyon szeretem, és eddig jól megvoltunk ha találkoztunk, most viszont azt kívánom bárcsak ne lenne itt. De én ajánlottam fel a segítségem, nem zavarhatom el, nehéz helyzetben van. Az elmúlt hosszú években már annyira kialakultak a saját szokásaim, hogy alig vagyok képes tolerálni, hogy ő másképp szeret dolgokat. Nők vagyunk mindketten, és így pl. a konyhában is sokan vagyunk.
A lényeg, hogy megfogalmazódott bennem, hogy ha pl. a szeretett férfi lenne itt velem, őt is bántanám, mert felborítja a kis rendszerem?!
Igen , most mar úgy érzem h nem tudom elkepzelni h valaki mellettem van . Nagyon megszoktam, h hazajövök es szetdobom a cuccaim , mosogatok ha kedvem van , stb , csak magamnak kell megfeleljek, igaz, az se könnyu .
Senki nem hiv , szabadnak erzem magam
Neha meg ugyanezek a dolgok esnek rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!