Mihez kezdenetek az eletetekkel, ha olyan betegsegetek lenne, ami miatt alkalmatlanok vagytok parkapcsolatra?
25 eves lany vagyok es mar 6 eve van egy betegsegem, amit nem szeretnek reszletezni, de nincs ra gyogymod es nem tudok miatta szexualis eletet elni. Egyebkent egeszseges vagyok, ha nincs szex. Lassan tonkremegy a mostani kapcsolatom is emiatt (valoszinuleg ő lenne a nagy ő), ugy mint az osszes tobbi eddig. Ezert ugy dontottem, hogy nem hitegetem magamat tovabb, hogy nekem lesz kapcsolatom/eskuvom/csaladom mint masnak, hanem epp ideje elfogadnom, hogy ez lehetetlen. Ha kapcsolatban vagyok folyamatosan romlik a lelki allapotom es a partnere is aberrgseg miatt (nincs jovokep, allando konfliktusforras) szoval nem csak magam miatt maradok szingli, hanem, hogy ne bantsak mast es ne raboljam mas idejet.
Szoval elkezdtem azon gondolkogni, hogy miben teljesedhetnek ki, ha a hagyomanyos modon nem megy... kivancsi lennek ki mit kezdene ilyen helyzetben ennyi idosen az eletevel.
Koszonom a megerto valaszokat, nem konnyu ez nekem
azt amit most is csinálok
dolgozok és a barátaimmal sokat vagyok együtt , játszok stb
Engem igazából nem zavarna, nincs bajom az egyedülléttel és nem is a házasság meg a gyerekszülés az életcélom. Szóval nem hatna meg. Azon aggódnék inkább hogy ezen kívül a saját egészségemmel ne legyen nagyobb baj.
Hogy mit kezdenék az életemmel? Azt amit most. Dolgoznék, mellette tanulék mindig valami újat (most nyelvórára járok de jövő ősszel szeretnék zeneiskolába is), sportolnék, utaznék, fejleszteném magam.
Kicsit ismerős a helyzet. Próbálj meg tanulni valamit, ami érdekel, és ezáltal profivá válni benne. Így lekötöd magadat, ismeretségeket szerezhetsz, de nem is kötelezed le magadat. Vagy:
a betegségedből adódóan blogolj, vagy építs ki egy csoportot, ahol ezen problémával küzdők egymásnak támogatást tudnak adni, és válj ebben profivá - egyfajta hivatássá.
Gondoltam a nyilt kapcsolatra, fel is ajanlottam, de egyikunk se lenne valojaban kepes ra..
Nagyon jokat irtatok, en is arra jutottam, hogy tanulni (nyelveket) es tanitani fogok, amilyen jol csak tudok. Raszokok ujra az olvasasra es az allatvedelemmel fogok foglalkozni szabadidomben. Nemsokara keresztanya leszek, ugyhogy azt nagyon komolyan fogom venni. Sajnos nem nagy a rokonsag es sok baratom sincs. A szuleim, a fiutestverem van nekem es ket baratnom van, de toluk is tavol elek. Felek a maganytol, nagyon szeretetehes vagyok es rengeteg szeretetet tudok es kell is adnom, ahhoz, hogy boldog legyek... nem tudom mi lesz igy velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!