Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők többnyire alkalmatlanok a komoly párkapcsolatra, együttélésre?
Nekem ez a tapasztalatom, nyilván tisztelet a kivételnek, de sajnos én nem sok ilyet látok a környezetemben.
Azt látom, hogy a nők többségének manapság derogál egy háztartás menedzselése például, és nem is igazán értenek hozzá. Megszámolni sem tudom például, hány csajt hallottam már kérkedni azzal, hogy ő nem tud főzni egyáltalán, vagy láttam rendetlenséget, koszt a lakásában. Vagy hogy egy alap bevásárlást elintézzen és közben a költségekre is ügyeljen.
Mondjuk én nem igazán ismerek olyan nőt a környezetemben, 18-20 év felett, aki egyáltalán nem tud főzni (40-50 éveseket annál inkább furcsa módon, és ennek tényleg nem tudom, mi lehet az oka), ettől függetlenül a mai nők és férfiak között is nagyon sokan vannak, akik egyáltalán nem alkalmasak egy mélyebb érzelmeken és együttműködésen alapuló párkapcsolatra.
De én azt sem hinném, hogy a távolabbi múltban annyira más volt a helyzet, csak akkor még nem volt ennyire általánosan elfogadott döntés a válás, nem is ment ilyen könnyen, nem is nézte jó szemmel a társadalom.
Jaj mert a teremtes koronainanak eltorik a kezuk, ha be kell segiteni a haztartasba? Mielott kioktatnatok tudok fozni, mosni de ezt barki meg tudja csinalni, nagy esz nem kell hozza. Viszont, ha egy pasi ez alapjan itelne meg, utana meg elvarna a bejarono es tenyeszkanca szerepet, ott helyben kepen rohognem. + Nem attol lesz barki is ertekes no, hogy asszony lesz es kipottyant egy gyereket magabol...
Masreszt amennyi no alkalmatlan a komoly kapcsolatra, annyi ferfi is.
Igen, ez így nagyon egyszerű: ha valaki szót mer emelni az igazságtalanság ellen, rögtön "femináci".
Gond van az értékrendeddel, ami engem végül is nem zavar, mert nem nekem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!