Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők többnyire alkalmatlanok a komoly párkapcsolatra, együttélésre?
Nekem ez a tapasztalatom, nyilván tisztelet a kivételnek, de sajnos én nem sok ilyet látok a környezetemben.
Azt látom, hogy a nők többségének manapság derogál egy háztartás menedzselése például, és nem is igazán értenek hozzá. Megszámolni sem tudom például, hány csajt hallottam már kérkedni azzal, hogy ő nem tud főzni egyáltalán, vagy láttam rendetlenséget, koszt a lakásában. Vagy hogy egy alap bevásárlást elintézzen és közben a költségekre is ügyeljen.
Na, végigolvastam a válaszokat. Ezek szerint nem csak én látom így, bár ennek nem hiszem, hogy örülnöm kellene...
A női reakciók többsége viszont nagyon tipikus, a kérdésbe is beleírhattam volna, de abszolút része a jelenségnek az a felháborodás, visszatámadás, ami itt is megmutatkozott. Hogy ő pedig nem lesz háztartási robot, meg amúgy is, ameddig a férfi nem milliárdos, és teljes állás mellett ez nem elvárható, stb.
Hol írtam én, hogy mindez kizárólag a nő dolga?! Bizony sehol. Én is dolgozom, és szerintem kifejezetten értek a fenti dolgokhoz, és napi szinten űzöm. De talán pont ezért húzom fel a szemöldököm, mikor tömegesen látok felnőtt, évek óta egyedül élő nőket, akik fejvesztve menekülnek a házimunkától. Persze, én is megcsinálhatom akkor, de drágáim az nem egyenjogúság, hanem szerepcsere volna.
"Hogy ő pedig nem lesz háztartási robot, meg amúgy is, ameddig a férfi nem milliárdos,"
És mi hol irtunk ilyet kedves kérdező? Hm? Csak páran kifejtettük, hogy ahogy nektek van elvárás felénk ugy nekünk is van/lenne felétek ami szerintem tök nprmális, de ha leirjuk azt ti persze "támadásnak" veszitek, milyen érdekes....szerintem meg ez a tipikus. Hogy mindenben azt látjátok meg amit akartok. Személy szerint igen is an ő végezzen házimunkát meg tudjon fözni legalábbis minimálisan tuti, és ezt nem csak én gondolom igy az olvasottak alapján. Miért kell kiforgatni minden szót? Akkor kár rola kiiirni kérdést.
Ma 16:02
Teljesen normális vita folyt egészen addig míg meg nem jelentél. Két olyan dolgot állítottál szembe, ahol mindkét esetben a férfi kedvez valamilyen szinten a nő javára. Akartam példát írni arra hogy mekkora hülyeség, de ha nem érted meg, abból sem fogod. :)
Én megcsinálom a házimunkát (mosok, teregetek, főzök, mosogatok, takarítok, stb.), viszont azt hiszem, ebben az esetben joggal várhatom el, hogy a férfiak meg fel tudjanak fúrni egy polcot, cipeljék helyettem a nehéz bevásárló szatyrokat, kicseréljék a nekem már túl magasan lévő kiégett villanykörtéket, meghúzzák a hetek óta lötyögő kilincset a bejárati ajtón, megbütyköljék azt, ami elromlik, és ne hívjanak minden apró-cseprő dologhoz szerelőt. Vagy ha mégis, akkor ne csodálkozzanak azon, ha én meg bejárónőt vagy takarítónőt fogadok.
Ha tőlem elvárják, hogy értsek a háztartás menedzseléséhez, akkor azt hiszem, én is elvárhatom, hogy a férfiak meg értsenek egy kicsit a barkácsoláshoz, a szereléshez és a háztartásban használatos tárgyak karbantartásához, legalább egy minimális szinten.
A bátyám lazán megbütyköli otthon a számítógépet, a tévét, a DVD-lejátszót, bármilyen műszaki cuccot, ami rosszalkodik. Az öcsém egyedül intézi a kerékcserét, 2 nap alatt összebarkácsolt egy 3 polcból álló cipős szekrényt az előszobába, gond nélkül cserél olajat a kocsiban, vagy javítja meg a billegő lábú széket, pedig se neki, se a másik tesómnak nem ez a szakmája!
Én ilyen férfiak között nőttem fel, és nekem se esik le a karikagyűrű az ujjamról, ha meg kell csinálnom valami kisebb barkács-munkát. Viszont szomorúan tapasztalom, hogy manapság már olyan pasit is nehéz találni, aki képes egyedül beverni egy szöget a falba...
Kedves férfiak, ezek után mégis mit vártok? Ha nektek vannak elvárásaitok a nőkkel szemben, akkor nekünk is ugyanúgy lehet elvárásunk veletek szemben - amit sajnos a tapasztalatok szerint ti sem teljesítetek valami fényesen, nem csak a mai nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!