Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdagabb, tehetősebb férfiaknak miért a cicababa nők kellenek még komoly párkapcsolatra is? Miért nem felel meg nekik egy egyszerűbb nő?
Minden nő örülne egy gazdag pasinak, de az ilyen pasik csak felvágós, kívül minden belül semmi típusúak így pont megfelel nekik egy hasonló plázacirmi.
És ezt most lányként írtam, úgyhogy nem az okokat kell keresni erre, hanem az elvárásokból kell lejjebb adni! ;)
A kedvesem elég tehetős, bár nem milliárdos, de a remek szakmájának köszönhetően nagyon jól keres. 15 év korkülönbség van köztünk, ő is nagyon stílusos, és mindenben jó ízlése van, fontos neki, hogy a barátnője is hasonló legyen. Nekem nincs se póthajam (a sajátom ér a fenekemig), se műkörmöm, se műszepillám. Télen néha eljárok szoliba, mert alapból nagyon fehér a bőröm és nem szeretem, sokkal egészségesebben nézek ki egy minimális színnel. Ápolt vagyok és nagyon igényes a külsőmre, az öltözködésemre is. Nem tartom magam cicababának, sokkal inkább elegáns a stílusom, de az egyszerű se illik rám valószínűleg, mert bárhova megyek megnéznek, mások elmondása szerint feltűnő jelenség vagyok. A vőlegényem nagyon büszke rám. Láttam több előző barátnőjéről is képet, a gyereke anyjával már többször találkoztam is. Nagyon dekoratív nők mindannyian.
De én is nagyon igényes vagyok, ami a páromat illeti. Őszintén szólva számít, hogy hogy öltözik, mennyire ápolt, stb. Sokan ezt felszínességnek tartják, nem tudom az-e, nekem fontos és kész. A párom gyakran többet áll a tükör előtt, mint én. Nagyon igényes a külsejére, lassan betölti a 40-et, de 10 évet letagadhat. Rendszeresen sportol, a munkahelyén a sportos-elegáns öltözködés az elvárt és minden nap így láthatom őt, amiért rajongok. Gyönyörű a háza, nagyon ízlésesen van berendezve, én is hasonlót képzeltem el magamnak, és sok minden másban is egyezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!