Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők többnyire alkalmatlanok a komoly párkapcsolatra, együttélésre?
Nekem ez a tapasztalatom, nyilván tisztelet a kivételnek, de sajnos én nem sok ilyet látok a környezetemben.
Azt látom, hogy a nők többségének manapság derogál egy háztartás menedzselése például, és nem is igazán értenek hozzá. Megszámolni sem tudom például, hány csajt hallottam már kérkedni azzal, hogy ő nem tud főzni egyáltalán, vagy láttam rendetlenséget, koszt a lakásában. Vagy hogy egy alap bevásárlást elintézzen és közben a költségekre is ügyeljen.
Hát akkor azt hiszem, én megfogtam az isten lábát, ugyanis az én barátnőm több mint alkalmas komoly kapcsolatra, legalább is az elmúlt 6 és fél év számomra ezt bizonyítja. Nem is véletlenül kértem meg a kezét. :)
Mondjuk az is igaz, hogy nekem nem a "háztartás menedzselése" volt a legfontosabb elvárásom vele szemben, mert szerintem senki sem úgy születik, hogy a kisujjából kirázva négy fogásos menüt rittyent.
Nekem sokkal fontosabb volt, hogy legyen kedves, jószívű és értelmes, akivel igenis lehet beszélgetni, és annak is örültem, hogy nem ment át rajta a fél falu.
Ami a háztartás vezetését illeti, abba idővel beletanult, sőt, mit több, abszolút magától állt neki megtanulni sütni-főzni, mert szerette volna. Nem én erőltettem. Először csak sütiket sütött, később mással is próbálkozott, és mindig nagyon finom lett - ha pedig esetleg mégsem úgy sikerült a főztje, mint ahogy szerette volna, akkor is jóízzel megettem és megdicsértem, mert láttam rajta, hogy jó szívvel, igyekezettel és szeretettel készítette, hogy örömet okozzon vele.
Ami meg a többit illeti, a porszívótól nekem se szokott letörni a kezem. És ha én kiporszívózok, akkor ő felmos. Ha ő beteszi a mosógépbe a piszkos ruhákat, én kiteregetem a tisztát. Ha főz, akkor mosogatok. Vagy fordítva. Végül is egy pár vagyunk, mindketten ugyanabban a lakásban élünk, szerintem evidens, hogy akkor a rendre is ketten próbálunk meg vigyázni. Na, de ez én vagyok. :)
12 éves korom óta nap rendszereséggel takarítok. Anyám dolgozott és a takarítónő mint opció anyagi okok miatt nem jöhetett szóba. Felfogtam ennyi idősen hogy attól aki napi 8-10 órát dolgozik és másfél órát utazik nem várhatom el hogy este felmoson és kitakarítson miközben én már 2kor lépek a környékünkön lévő suliból.
Ma 24 éves vagyok, takarítok, mosok, bevásárolok és piacra járok, vasalok, fözőm.
Egyáltalán nem jelent gondot számomra, de nem bírom azt ha a munkám nem becsülik meg.
Ha trehány, koszos a másik fél. Mindent széthagy maga után, utcai cipővel átjárja a lakást mert derogál neki levenni az ajtóban.
Mitől tudnának a mai nők főzni,háztartást vezetni..??
Karriert kell építeni kőkeményen! De kőkeményen ám!a kettő együtt nem megy..., ha pedig valaki azt mondja, hogy megy, akkor ugyanezt el lehet várni a férfiaktól is ,hisz nekik is ugyanannyi idejükbe telik egy diploma megszerzése,és még nem hallottam olyat ,hogy a nőket kevesebb munkaidőben foglalkoztatnák. Főzzenek a fèrfiak, és legyen tipptopp minden a lakásban, persze cserébe a nő is besegít majd szívesen.
ma már, amikor kérdésként merül fel, hogy kinek kéne fizetni az első randin,meg a másodikon, miért evidens az, hogy egy nő tud főzni..?
egy fejetetejére állított világban,senkitől semmit nem szabad elvárni!
Nem az határozza meg az alkalmasságot párkapcsolatra, mennyire házias egy nő. Hiába főzök én csodásan, osztom be jól a pénzt és tartom tisztán a lakást, nem javít ez semmit a magánéletemen. Az sem rontana, ha ezen jó tulajdonságok mindegyike hiányozna belőlem. Szóval a kérdésed hülyeség.
Egyébként, ha ez alapján ítéljük alkalmatlanná a nőket, ne feledkezzünk meg arról, hogy ti férfiak semmivel sem vagytok jobbak. Egyre kevesebben vagytok, aki nem szerelőt hív minden apróságért, kifesti egyedül a lakást és tud olajat cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!