Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiknek huszonévesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek huszonévesen még nem volt párkapcsolatuk azok tényleg alkalmatlanok párkapcsolatra? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel komoly szándékai nincsenek stikkjei, de nehezen ismerkedett és kimaradtak nekik az emberi kapcsolatok. Mit gondoltok a kezdők lemaradásban vannak, ha egyébként minden rendben van velük? Hamar belejönnek?
2015. jan. 17. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Lemaradásban vannak?

Igen. A 2-3 legjobb barátom 15 évesen kezdett csajozni én pedig kb. 20 évesen. Érezhető a különbség ma is a képességeinkben, hogy én 5 évvel később kezdtem el és 5 évvel kevesebb tapasztalatom van a témában.

Senki nem jön bele a dologba hamar. A tapasztalat nagyon sokat számít. Mondom, egy 25 éves férfi akinek még nem volt barátnője, sokkal-sokkal tapasztalatlanabb, mint az aki már 15 éves kora óta csajozik. (És ne gyertek a kiégős hülyeséggel, köszi.)

2015. jan. 17. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Ha férfiakat kérdezed akkor mind azt mondja hogy nem semmi gond van akinek később jön be az élet.

Ezzel szemben a nőktől ezt fogod kapni:

nagy gyerek, pszichopata, komplexusos, biztos randa/buta, én aztán nem fogom tanítani, hogyhogy még nem nyírta ki magát az aki olyan lúzer hogy huszonévesen még nem volt senkije stb.

2015. jan. 17. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
#2: Bizony, bizony. Hát mi az már, hogy valaki 25-30 éves létére nem döngette végig a fél várost? Megoldás: ez a férfi gáz, pattintsuk le. Így aztán lesz a férfinak tapasztalata...
2015. jan. 17. 21:47
 4/9 A kérdező kommentje:
De miért számít ennyire a tapasztalat, ha nem minden ember egyforma? Úgyérzem sokan túlhajszolják ez egészet és azt hiszik, csak a kezdők bénázzák el a kapcsolatot, hallottam sok olyan esetről, hogy egy tapasztalt egyén bénázott el mindent, míg egy kezdő tudta, hogy mit csinál.
2015. jan. 17. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
#4: Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy fejtsük meg a női agyműködést? Még soha senkinek sem sikerült.
2015. jan. 17. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Akinek még nem volt kapcsolata mint nekem (F/19)

az annál jobban fogja értékelni az elsőt ..szerintem legalábbis

2015. jan. 17. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, mert az emberek nem mindenben másak.

Ha egy férfi már kezdeményezett az életében 500 nőnél, randizott 50 nővel, szexelt 20 nővel és volt 3 nagy viszonzott szerelme és kapcsolata az életében, akkor kismilliószor többet tud a nőkről és jobb náluk, könnyebben szerez nőt, mint az, aki még egy nőhöz nem ment oda egész életében. Ezen mi nem érthető?

2-3:

Én férfiként elfogadom, ha egy nő így gondolkodik, nem sírok rajta. 20 éves koromig én is tapasztalatlan voltam, aztán változtattam magamon pozitív irányba, hogy boldogabb legyek.

Jól esik biztos itt most összebeszélni egymás között, hogy a nők milyen rosszak, de mit tettetek, mit változtattatok a saját boldogságotok érdekében magatokon mondjuk az utóbbi 1 évben?

6:

Ennek semmi értelme. Mindenki értékeli az elsőt.

2015. jan. 17. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A kis hímsoviniszták... A női agyat lehetetlen megfejteni? És mi van a pasik agyával?
2015. jan. 25. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

de volt aki megfejtette a női agyat, de ő bele is halt. :D egyébként ha így van akk sokan egyedül halnak meg szüzen. Ha akarsz vkit akk tanulj meg ismerkedni.

Egyébként nm hiszem h a lányok mind negatívan gondolkodnának róla, vagyis én legalábbis nem, én úgy gondolom h "létezik még olyan huszonéves pasi aki ártatlan?"

2015. ápr. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!