Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz ha valakihez nagyon ragaszkodsz, akkor könnyebben elveszítheted és ellökheted magadtól? Párkapcsolatra értem.
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 10:32
1/12 anonim válasza:
nálam ha nagyon tapad akkor igen
pl mindig mindehova csak együtt mehetünk
nincs külön időm magamra
nem enged sehova...
2/12 anonim válasza:
Túl szoros "ölelésben" mindenki megfullad egy idő után. Nem kell tapadni, a minimális saját szféra mindenkinek jár, még házasságon belül is. Fojtogatva senki nem boldog.
3/12 anonim válasza:
Nem. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor miért löknéd el magadtól?
4/12 anonim válasza:
Általában igaz kérdező mert egy idő után unalmas lesz az,hogy mindig a másik "játéka szerint" játszódik az élet.
5/12 anonim válasza:
Nekem volt egy párkapcsolatom, ahol az ex már túlságosan magához akart láncolni. Ha a barátnőimmel elmentem kávézni, sértésnek vette, hogy nem vele vagyok, hanem mással éppen. Egy idő után, ha csinosan öltöztem fel épp, akkor betegesen azt gondolta, hogy valakinek tetszeni akarok, vagy éppen áltlánosságban minden férfinek, és tuti azt akarom, hogy megnézzenek. Hozzátenném, hogy nem öltözöm kihívóan, és akkor sem öltöztem. Én beleuntam ebbe az egészbe nagyon is, hiába szerettem, de egyszerűen megfojtott, és ellökött magától a túlzott féltékenységével és ragaszkodásával.
6/12 anonim válasza:
Most én értettem valamit félre?
A kérdező nem azt írta, hogy őt hagyják ott, mert túlságosan ragaszkodik. Hanem hogy ő löki el magától.
7/12 anonim válasza:
Igen, utolsó. Ha a kérdező túlságosan ragaszkodik, és megfojtja a túlzott szeretetével/ragaszkodásával a párját, akkor könnyen ellökheti magától a szeretett férfit/nőt ezzel. Vagy akkor már én sem értem a kérdést.:D
8/12 A kérdező kommentje:
ma 10:46
Mit nem értesz ezen??Még túl reggel van vagy mi?:))Általánosságban értem,de akár gondolhatsz rám is vagy bárkire aki ilyen.
2015. jan. 8. 10:59
9/12 anonim válasza:
8: Azt nem értem, hogy senki sem a kérdésre válaszolt, vagy pedig te tetted fel rosszul a kérdést.
Mindenki azt írta, ha valakihez nagyon ragaszkodunk, akkor az otthagyhat, mert nem bírja.
De a te kérdésed arról szólt, hogy ha valakihez nagyon ragaszkodunk, akkor azt otthagyhatjuk. Ennek mi értelme?
10/12 anonim válasza:
Ez sokszor igaz, mert mindig azt bántjuk akit szeretünk, és mikor már elvesztettük csak akkor jövünk rá, hogy mennyire is fontos volt ő számunkra. :D Ilyen szerencsétlen hülye az ember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!