Kételkedtetek valaha abban, hogy alkalmasak vagyok-e párkapcsolatra? Akinek szinte mindig van/volt párkapcsolata, talán nem is érti mire gondolok (? )
Nem nevessetek ki, de van még olyan nő rajtam kívül, aki egyszerűen fél egy párkapcsolattól/nem tartja magát méltónak vagy alkalmasnak rá?
Elég rég vagyok egyedül, de csak most jöttem rá, hogy igazából tudat alatt kerülöm az egész dolgot, mert nem hiszem el, hogy nekem működhet. (Nem vagyok csúnya, sőt, és sok barátom van. Csak évek óta szingli....)
Olvasom itt a kérdéseket-válaszokat, és úgy látom, másnak természetes a párkapcsolatban élés, és ha egybe bele is bukik, természetes számára, hogy majd jön új stb. Jó Nektek, hogy így látjátok:-)Én vajon miért nem tudom?
* vagyTok-e
Elírtam, bocs!
Van párom, de olyan sok lelki bajom van, hogy vért kell izzadnom, hogy ne veszítsem el emiatt. Nagyon szeretem, ő a mindenem, de sokszor úgy érzem, ez nem nekem való, nem vagyok elég jó.
21/L
Köszi a válaszokat!
Érdekes módon nekem a külsőmmel nem volt gondom, pedig ritka ronda gyerek voltam (kövér, szemüveges stb). De ezt a problémát "elmulasztottam" 14 évesen. Nekem az agyamban lehet a gond:-9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!