Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kételkedtetek valaha abban,...

Kételkedtetek valaha abban, hogy alkalmasak vagyok-e párkapcsolatra? Akinek szinte mindig van/volt párkapcsolata, talán nem is érti mire gondolok (? )

Figyelt kérdés

Nem nevessetek ki, de van még olyan nő rajtam kívül, aki egyszerűen fél egy párkapcsolattól/nem tartja magát méltónak vagy alkalmasnak rá?

Elég rég vagyok egyedül, de csak most jöttem rá, hogy igazából tudat alatt kerülöm az egész dolgot, mert nem hiszem el, hogy nekem működhet. (Nem vagyok csúnya, sőt, és sok barátom van. Csak évek óta szingli....)

Olvasom itt a kérdéseket-válaszokat, és úgy látom, másnak természetes a párkapcsolatban élés, és ha egybe bele is bukik, természetes számára, hogy majd jön új stb. Jó Nektek, hogy így látjátok:-)Én vajon miért nem tudom?

2014. dec. 28. 23:12
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó! Érdekes amit írsz. Ettől a részétől nem tartottam soha. Magamtól elrontottam minden kapcsolatot, hogy vége legyen.
2015. jan. 31. 23:35
 32/33 anonim ***** válasza:

A 180 centis 30/N vagyok pár hozzászólással ezelőttről. Ez nagyon érdekes. Én is valahogy mindig úgy alakítom a kapcsolataimat, hogy nagyon hamar véget érjenek, sokszor direkt olyat is választok, akivel esélytelen, hogy bármi komoly legyen (pl. mert foglalt -- itt jegyzem meg, hogy szeretői kapcsolatokba nem szoktam belemenni, ezek megmaradnak plátói szinten).

Olyan jó lenne tudni, mi az a "titok", amit a nők 90%-a tud, hogy nekik tök természetes életforma párkapcsolatban leledzeni, én meg vért izzadok, évek óta járok pszichológushoz, és nem jön össze. Már az is kérdéses számomra, akarom-e egyáltalán. Látszólag igen, hiszen ezért is mentem el pszich.-hoz, de valahogy mindig olyan hasonló dolgok történnek velem... ez már gyanús.

Kérdező! Te mitől félsz? Miért nem tartod magad rá alkalmasnak?

Én is ilyesmit érzek, mármint hogy alkalmatlan vagyok, de nem tudom, miért. Jól nézek ki, szerintem nem rossz a természetem sem, nem vagyok elviselhetetlen hárpia, intelligens is vagyok... a bibi talán ott lehet, hogy valahogy nem tudom elképzelni, hogy hosszú távon (!) szeressen valaki. Rövid távon, tudom, képes vagyok intenzív érdeklődést kiváltani, ilyenem már sok volt.

30/N

2015. febr. 3. 22:00
 33/33 anonim ***** válasza:

szia Kérdező! én a 30-as vagyok. értem, amit írsz.

nekem az eggyel ezelőtti "barátom" volt ilyen. azért írom idézőjelbe, mert a kapcsolatig el sem jutottunk, csak sokat találkoztunk, minden tökéletes volt, mindkét részről óriási vonzódás, különlegesen nagy.

és ő egyszer csak, tök váratlanul, kb 15 perc alatt tönkretette az egészet (és ezzel együtt engem is sajnos).

egyszerűen nem tudtam megérteni és feldolgozni nagyon sokáig, mert annyira értelmetlen volt. nyilván az ő lelki alkata miatt történt, és mint kiderült, azóta se volt senkije, és azelőtt se, évekig.

szerintem figyelj oda, hogy a másik ember mit él meg, mikor lelépteted. legyen benned együttérzés. engem kb. egy évre taccsra vágott a dolog, az értelmetlensége meg egyéb tényezők miatt (pl. utána még sokáig játszott velem) ezt nem részletezem, lényeg, hogy nagyon sokat árthatsz, figyelj oda.

2015. febr. 5. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!