Lehet, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el? Megfog bocsájtani valaha a párom?
A párommal babát tervezünk, neki már van egy fia aki az ő nevét kapta ezért ez a név már kilőve.
Szóval, a párom ma valahogy meghalotta, hogy azt mondtam a barátnőmnek, ha fiam lesz akkor az életem legnagyobb szerelmei után fogom elnevezni a kicsit, vagyis Krisztiánnak és Istvánnak. Ezt meghallotta a párom és azt mondta, hogy jobb, ha befejezzük ezt az egészet mivel ő nem akar örök harmadik lenni stb. Megkért, hogy holnap munka után pakoljak össze és menjek el. Mit tehetnék? Szeretem őt! Hiába próbáltam vele beszélni, azt mondja a döntése végleges.
Pff, hát őszintén szólva: MEGÉRDEMLED!
Még szerencse, hogy időben történt a dolog, és a srácnak még van esélye normális lányt találni! Kifejezetten gyomorforgató a viselkedésed és a hozzáállásod, ha ismernélek, letagadnám... Menjél szépen az első két szerelmedhez!!
Pfff... nem vagyok az a személy aki kioktatni szokta vagy oltani a kérdezőt, de ez... ááá... ez ...
Várj, próbáld meg az ő helyébe képzelni magad : te meghallod amint beszéli az egyik haverjával, ha lánya lesz, hogy mégpedig az ő lányának a nevét a legnagyobb szerelmeiről fogja venni.
Neked ez igy hogy esne? Éreznéd hogy szeret?
Én is harmadiknak érezném igy magam, hidd el...
Igen, szerintem ha jót akarsz magadnak, a legközelebbi párkapcsolatodnál ezt NE TEDD MEG ilyen formában.
Ragaszkodj a névhez, de a miért-hez többé ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!