Megfogja ezt valaha bocsájtani?
Állattartással foglalkozunk.Én voltam tegnap éjjel a telepen és nagy hibát követem el.Éjjel el vannak engedve a kutyák.Kijöttem az épületből és nem csuktam rájuk az ajtót.A barátnőm felhívott,hogy kijönne hozzám,és én be szaladtam érte.Mikorra vissza értünk,a kutyák bementek és kiteregettek rengetek állatot.Rengeteg elpusztult,és rengeteget megharapdáltak.Én persze közéjük mentem,de akkor sem hagyták abba,annyira benne voltak,még ez idő alatt is,mikor küzdöttem velük.Borzasztó kárt csináltam.Kihívtam édesapám a telepre,amikor ő oda ért és meglátta,elküldött és azt mondta,hogy takarodjak és nem is akar látni.Jobbnak láttuk ha eljövünk.De a teleptől nem messze meg álltunk,és láttam hogy az alkalmazottak szállingóznak.Édesapámat szerződések kötik,és most édesanyám azt mondja úgy nézz ki,hogy az alkalmazottak nagy része munka nélkül marad,és édesapámnak is mindent újra kell kezdeni.Borzasztó bűntudatom van,azóta igaz édesapám alig volt itthon,de nem is merek a szeme elé kerülni.Nem kezdő voltam,hogy arra lehetne fogni,évek óta ott dolgozom.
23/F
És már megint nő miatt történt a baj...:P
Elég szomorú, de legalább belátod, hogy hibát követtél el. Kérj bocsánatot, és próbálj meg a helyreállításban is segíteni. Biztos, hogy mély seb, és nehezen fog begyógyulni.
Meg fogja. Tudnia kell, hogy hibát mindenki követ el, mert emberek vagyunk. Nem direkt tetted. Valószínűleg dühében beszélt úgy veled.
Szerintem ne bújj el előle, hanem kérdezd meg, mit tehetsz azért, hogy jobb legyen.
tévedni emberi dolog.
Hátha nem olyan nagy a kár.
Biztosítás nem volt?
Egy igazi családi kapcsolatban nem a pénz körül forognak a dolgok és találtok megoldást. legjobb lenne, ha látná, hogy mindent meg tehess, hogy visszaszerezd azt az állatállományt ami volt.
"IgenNemes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!