Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfogja ezt valaha bocsájtani?

Megfogja ezt valaha bocsájtani?

Figyelt kérdés

Állattartással foglalkozunk.Én voltam tegnap éjjel a telepen és nagy hibát követem el.Éjjel el vannak engedve a kutyák.Kijöttem az épületből és nem csuktam rájuk az ajtót.A barátnőm felhívott,hogy kijönne hozzám,és én be szaladtam érte.Mikorra vissza értünk,a kutyák bementek és kiteregettek rengetek állatot.Rengeteg elpusztult,és rengeteget megharapdáltak.Én persze közéjük mentem,de akkor sem hagyták abba,annyira benne voltak,még ez idő alatt is,mikor küzdöttem velük.Borzasztó kárt csináltam.Kihívtam édesapám a telepre,amikor ő oda ért és meglátta,elküldött és azt mondta,hogy takarodjak és nem is akar látni.Jobbnak láttuk ha eljövünk.De a teleptől nem messze meg álltunk,és láttam hogy az alkalmazottak szállingóznak.Édesapámat szerződések kötik,és most édesanyám azt mondja úgy nézz ki,hogy az alkalmazottak nagy része munka nélkül marad,és édesapámnak is mindent újra kell kezdeni.Borzasztó bűntudatom van,azóta igaz édesapám alig volt itthon,de nem is merek a szeme elé kerülni.Nem kezdő voltam,hogy arra lehetne fogni,évek óta ott dolgozom.

23/F

2012. júl. 30. 21:07
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szerintem egy idő után biztos meg fog neked bocsájtani, hisz a fia vagy és szeret téged még mindíg, csak most a történtek után szüksége van az apádnak egy kis időre hogy feldolgozza ezt, de szerintem utána ha leültök, és apa-fia módjára a bocsánatát kéred, lehet hogy nehezen, vagy nem kimondva, titokban, de megbocsájt neked. Rendes gyereknek látszol hogy megbántad amit tettél holott ez csak egy véletlen baleset volt és próbálod rendbe hozni a dolgokat, és hogy mertél itt tanácsot kérni másoktól, teljesen idegen emberektől, ez bátorságra utal ami jó. Hidd el, maradj ilyen és idővel meg fog bocsájtani, egy ilyen lelkiismeretes fiúnak én is megbocsájtanék.
2013. nov. 13. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!