Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfog tudni bocsajtani valaha? Es leszunk e meg egyutt? Hagyjak neki idot? Vagy inkabb felejtsem el?
Huhhh... Tisztázd magadban, hogy hiányzik, birtokolni akarod, vagy valóban szereted. Ezt nem árt, ha tudod magadról, akármi is lesz a vége... Véleményem szerint most az a sportszerű, ha meghagyod neki a döntés lehetőségét, ez a minimum azok után, hogy amit tettél, a legjobb barátjával (aki milyen barát az ilyen???)megcsaltad. Neki ez dupla csalódás: nyilván mindkettőtökben megbízott, ti ezzel visszaéltetek. Ízléstelen volt, de ne bánjad, HA(!!!) tanulni tudtál belőle, és érzed a dolog ízléstelenségét/súlyát. Akkor többé nem teszel ilyet- ha ehhez az kellett, hogy megtedd, oké..
De Neki is joga van ezt úgy feldolgozni, abban a tempóban, ahogyan tudja...
Gondold át, hogy az elveszítése okozta félelem mondatja veled, (tévesen, pusztán birtoklásból) hogy szereted, vagy valóban ez van. Akit szeretünk, azt ugyanis nem bántjuk meg. Főleg nem a háta mögött...
Helyes önismeretet és tanulságot kívánok Neked!
OFF: Ne minősítsünk senkit, mindenki úgy és olyan áron tanul, ahogyan tud.
ON:
Attól, hogy békén hagyod az érzéseivel, elfogadod a döntését, keresheted még. De hangsúlyozzad, hogy megérted őt, ha nem akar látni többé akkor is. Ha így van- fogadd el. A szeretetnek egyik legfőbb bizonyítéka, hogy nem akar kisajátítani senkit, olyannak szereti a másikat, amilyen... Szeretetben "Én a Tiéd vagyok" nem pedig Te az enyém.
Nehéz ez, tudom- nade az a helyzet, amelybe általad akaratán kívül csöppent, számára sem egyszerű.
és magadban tudsz válaszolni arra, hogy miért csaltad meg? nem megkövezni akarlak:P csak kérdezem. magadnak találsz magyarázatot? Ez most derült ki? és te már féléve megcsaltad, ha jól értettem...
Egyszer beszéltünk erről a párommal, hogy mi lenne ha ez lenne. akkor mindketten arra jutottunk, hogy akkor megtudtuk volna bocsájtani talán, de enniy idő után már nem férne bele. Lehet, hogy a párod is igy érez. Hány évesek vagytok?
Én zt tanásolom ne engedd el, ne akarj tanulni a hibából, hogy aztán mással éld le az életed! Főleg akkor ne ha VELE szeretnéd. Tanulj a hibádból, de neki bizonyits, próbáld elmondani, hogy életed legnagyobb tévedése volt és nélküle vége van mindennek számodra. Ne csak azt mondd hogy mennyire szereted, hanem, hogy miért szeretnél vele lenni. kérd meg, hogy gondolkozzon legalább el a dolgon. Ő tud élni nélküled? szeret- e még? megtud-e bocsájtani? ha megtud bocsájtani akkor minden rendben, habár egy idejg a tüske még benne lesz. Ha úgy érzi nem tud megbocsájtani sajnos, vsztett az ügy, mert bár megpróbálhatjátok együtt, az első alkalommal felfogja hozni, hogy megcsaltad...sok sikert kivánok:) tarts ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!