Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfog tudni bocsajtani valaha? Es leszunk e meg egyutt? Hagyjak neki idot? Vagy inkabb felejtsem el?
az a mondat amit irtál, " hogy ha valaki fele annyira fogja szeretni mint én" megfogott. ha szeretnéd nem csaltad volna meg és föleg 2szer nem!!! a férjemet aki akkoriban a barátom volt, én is megcsaltam de nekem volt egy "jó" okom mert nem láttam öt 2 évig!!! 2 évig hüséges voltam és egy nap elegem lett belöle mert tudtam hogy ö is megcsalt. de azt a büntudatot amit éreztem, soha senkinek nem kívánom. és elmondtam neki hogy mi történt. megbocsájtott, mert tudta jól hogy ö is megcsalt ( amit meg is értek mert ö férfi)
te minden nap vagy majdnem minden nap, és még is megcsaltad. ÉS VAN KÉPED A BARÁTODNAK AZT MONDANI HOGY JOBBAN SZERETED MINDENKINÉL?????
hát ez nekem magas... én mondhatom azt hogy szeretem a férjem (aki akkoriban a barátom volt)mert öszinte voltam hozzá. még ha féltem is attól hogy elhagy, nem tudtam a büntudattól élni.
ugy hogy bocs de szerintem te nem szereted a barátod! csak nem akarod hogy egy része az életednek véget érjen és uncsizni fogsz...
Szerintem meg sem nőnek sem férfinak nem megbocsájtható a megcsalás ilyen alapon, hogy jó de férfiból van, jó de nőből van stb...ha a barátom megcsalna nekem nem tudna elég jó indokot felhozni a mentségére...legalábbis egy ideig. aztán lehet hogy megbocsájtanék 1SZER mert szeretem, de én sosem tudnám megcsalni...
valaki aki már előzőleg is válaszolt:)
én azért szurkolok, és ha összejönne, akkor becsüld meg ezt a srácot, mert egy életben egyszer van ilyen. Üdv
koszonom a biztatast:)
en is nagyon szeretnem ha meg egyszer osszejonne mert akkor minden maskepp alakulna ezutan...de asszem h nekii is meg van szuksege idore,ugyhat nem fogok lemondani rola,mert tiszta szivembol szeretem.es ahogy telnek a napok meg mindig beszelgetunk mess-en meg talakozunk is.ugyhat a remeny hal meg utoljara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!