Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy életem legnagyobb...

Lehet, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el? Megfog bocsájtani valaha a párom?

Figyelt kérdés

A párommal babát tervezünk, neki már van egy fia aki az ő nevét kapta ezért ez a név már kilőve.

Szóval, a párom ma valahogy meghalotta, hogy azt mondtam a barátnőmnek, ha fiam lesz akkor az életem legnagyobb szerelmei után fogom elnevezni a kicsit, vagyis Krisztiánnak és Istvánnak. Ezt meghallotta a párom és azt mondta, hogy jobb, ha befejezzük ezt az egészet mivel ő nem akar örök harmadik lenni stb. Megkért, hogy holnap munka után pakoljak össze és menjek el. Mit tehetnék? Szeretem őt! Hiába próbáltam vele beszélni, azt mondja a döntése végleges.

2014. okt. 24. 19:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%

Se gyerekre de még egy komoly kapcsolatra sem vagy még elég jó.

Igaza van a párodnak. Ilyet kb. 14 éves korban találnak ki emberek.

2014. okt. 25. 02:26
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

Én is azonnal kidobtalak volna, egy éretlen buta kis p..csa vagy akinek NEM szabad gyereket csinálni.

Pakolj össze és menj. Igaza volt, veled nincs mit megbeszélni.

2014. okt. 25. 07:09
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
Ha emiatt képes volt kidobni....szerintem hagyd. Ez egy pitiáner megjegyzés volt, annak tudatában, hogy a jelenlegi szerelmed nevét már nem kaphatja a közös babátok..... Nem érzek semmi rossz indulatot ebben a szituban, ebből a megjegyzésből, szóval baromságnak tartom a párod reakcióját. Felfújta a semmit.
2014. okt. 25. 07:36
 24/28 anonim ***** válasza:
84%
Majd kiderül, hogy a barátod a többség agyával gondolkodik, vagy nem. De eddig úgy néz ki, hogy igen.
2014. okt. 25. 08:09
 25/28 anonim ***** válasza:
15%
Kedves kérdező! Nemcsak a helEsírásod gáz, hanem a gondolkodásod is!
2014. okt. 25. 09:26
 26/28 anonim ***** válasza:
Helyesírás, bocs.
2014. okt. 25. 09:26
 27/28 anonim ***** válasza:
40%

Nos nagyon sokan teszik ezt de legtöbben titkolják. Én nem osztottam volna meg senkivel, hanem mélyen titokban tartottam volna, hiszen nekem okoz örömöt, másnak nem!

Szerintem a párod túlreagálta, és helyedbe kimagyaráztam volna valami mesével.

Egyébként ez nem ok egy szakításra.

Keres valaki mást.

2014. okt. 25. 22:20
 28/28 anonim válasza:
100%
Én még azt sem várnám meg hogy a cuccait elvigye, azt mondanám,hogy majd valamelyik élete szerelmét küldje érte!
2014. nov. 11. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!