Lehet, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el? Megfog bocsájtani valaha a párom?
A párommal babát tervezünk, neki már van egy fia aki az ő nevét kapta ezért ez a név már kilőve.
Szóval, a párom ma valahogy meghalotta, hogy azt mondtam a barátnőmnek, ha fiam lesz akkor az életem legnagyobb szerelmei után fogom elnevezni a kicsit, vagyis Krisztiánnak és Istvánnak. Ezt meghallotta a párom és azt mondta, hogy jobb, ha befejezzük ezt az egészet mivel ő nem akar örök harmadik lenni stb. Megkért, hogy holnap munka után pakoljak össze és menjek el. Mit tehetnék? Szeretem őt! Hiába próbáltam vele beszélni, azt mondja a döntése végleges.
Se gyerekre de még egy komoly kapcsolatra sem vagy még elég jó.
Igaza van a párodnak. Ilyet kb. 14 éves korban találnak ki emberek.
Én is azonnal kidobtalak volna, egy éretlen buta kis p..csa vagy akinek NEM szabad gyereket csinálni.
Pakolj össze és menj. Igaza volt, veled nincs mit megbeszélni.
Nos nagyon sokan teszik ezt de legtöbben titkolják. Én nem osztottam volna meg senkivel, hanem mélyen titokban tartottam volna, hiszen nekem okoz örömöt, másnak nem!
Szerintem a párod túlreagálta, és helyedbe kimagyaráztam volna valami mesével.
Egyébként ez nem ok egy szakításra.
Keres valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!