Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kételkedtetek valaha abban,...

Kételkedtetek valaha abban, hogy alkalmasak vagyok-e párkapcsolatra? Akinek szinte mindig van/volt párkapcsolata, talán nem is érti mire gondolok (? )

Figyelt kérdés

Nem nevessetek ki, de van még olyan nő rajtam kívül, aki egyszerűen fél egy párkapcsolattól/nem tartja magát méltónak vagy alkalmasnak rá?

Elég rég vagyok egyedül, de csak most jöttem rá, hogy igazából tudat alatt kerülöm az egész dolgot, mert nem hiszem el, hogy nekem működhet. (Nem vagyok csúnya, sőt, és sok barátom van. Csak évek óta szingli....)

Olvasom itt a kérdéseket-válaszokat, és úgy látom, másnak természetes a párkapcsolatban élés, és ha egybe bele is bukik, természetes számára, hogy majd jön új stb. Jó Nektek, hogy így látjátok:-)Én vajon miért nem tudom?

2014. dec. 28. 23:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ismét második vagyok: Nekem a legutóbbi párkapcsolatom azért ért véget, mert depressziós lettem, és a végén már nem maradt senki támaszom a páromon kívül. Aztán ő elhagyott azzal, hogy túl sokat hisztizek. :)
2014. dec. 29. 13:23
 22/33 anonim ***** válasza:

Én tudom magamról h nekem nem lenne jó ezért nem is erőltetem.

25 F

2014. dec. 29. 18:34
 23/33 A kérdező kommentje:

Hu, nagyon sok válasz jött, elkezdek szépen válaszolhgatni a viszontkérdéseitekre:-)

Szia 16-os! Hogy próbálkozik-e valaki? Most éppen nem. De a dologhoz hozzátartozik, hogy 30 fölött vagyok, és kb 180 cm. Sportos, vékony, stb, de a legtöbb férfinál sajnos magasabb vagyok. Tudom, hogy ki az, akinek bejövök, de nem próbálkozna egy 1,5 fejjel magasabb növel...

Egyébként sok mindenben nagyon igazad van, amit írtál. Igen, a kezdeti nehézségen kellene átverekednem maga... valahogy.... meg bevonzani azt, akinek épp hozzám van kedve:-)

2014. dec. 29. 22:06
 24/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy butaság attól félni, hogy elromlik. De én tényéeg félek tőle, és ha jobban melegondolok, az utolsó hosszú kapcoslatomat szerintem ezzel tettem tönkre... Beteljesítettem a saját hisztimmel a saját félelmemet.
2014. dec. 29. 22:08
 25/33 A kérdező kommentje:
Szia Második! Most olvastam az utolsó kommentedet. Pontosan azt írtad le, amit én az előző kommentemben. Pontosan ezt csináltam én is. Hivatalosan nem voltam depressziós, de...
2014. dec. 29. 22:12
 26/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, pont kérdezni akartam, hány éves vagy! Szerintem mi nagyon hasonló cipőben járunk, és nem csak a magasság miatt! (180 cm vagyok.)

Én pl. totál azt gondolom magamról, hogy alkalmatlan vagyok hosszú távú párkapcsolatra. Valahogy mindig olyanokkal tetszünk meg egymásnak, akivel nem lehet semmi komolyat kialakítani (pl. foglalt, vagy egyéb okokból).

Külsőleg elégedett vagyok magammal, tetszem is a pasiknak, szoktak lenni rövidebb afférjaim. Hosszabbak nem.

30/N

2015. jan. 9. 16:55
 27/33 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó! Elnézést, nem voltam gépnél 2 hétig.

Igen, tökéletesen értem amit mondasz. Most példáulösszejöttem egy pasival. És hazament Amerikába :-)

Egyébként 37 éves vagyok már, sajnos....

2015. jan. 13. 19:09
 28/33 anonim ***** válasza:

hú én is 37 vagyok...

én már pszichológushoz járok a probléma miatt.

minden vágyam egy család, csak vagy nem megfelelő a partner vagy (ami gyakoribb) egyáltalán nincs partner.

2015. jan. 13. 19:31
 29/33 A kérdező kommentje:
Szia Utoló! Te menthetőbbnek tűnsz mint én, mert Te legalább egyértelműen családra vágysz és keresel... Én nem tudom, akarom-e. Vagyis, mint írtam, nem hiszem el, hogy menne, így nem is keresem... Én is járok pszichologushoz, más okból, és engem már a pchihologus kezdett el csesztetni, hogy az életemnek ezt a szálát teljesen elfojtom, és rá akar venni, hogy iratkozzak föl valami társkeresőre:-) Remélem Neked összejön!!!
2015. jan. 17. 18:26
 30/33 anonim ***** válasza:

szia Kérdező!

szerintem te is vágysz rá, különben nem is foglalkoztatna ez a kérdés.

én is feliratkoztam társkeresőre, de végülis akivel most vagyok, azzal a való életben ismerkedtem meg.

csak kb. minden nap (most is) gyötör a kérdés, hogy ővele kellene-e lennem, vagy nem, stb.

nincs ellene semmi kifogásom, tökéletesen bánik velem, és bensőséges a kapcsolatunk.

de valami mintha hiányozna a részemről, úgy érzem, érzelmileg elzárkózom. nem tudom, azért-e, mert nem a megfelelő emberrel vagyok, vagy azért, mert a sok egyedüllét meg csalódás miatt már elidegenedtem az emberektől.

igazából az én félelmem az, hogy mi van, ha összekötöm az életemet valakivel, akár gyerekek révén, és rájövök, hogy mégsem az a megfelelő ember, vagy közben beleszeretek valaki másba, és nem tudok már menekülni.

2015. jan. 17. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!