Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az a 30 éven felüli felnőtt férfi aki a szüleivel él párkapcsolatra és önálló életre nagyrészt alkalmatlan, jobb messze elkerülni?

Figyelt kérdés
tegnap 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell elkerülni. Beszélgess vele, és biztos kiderül, miért él a szüleivel.

Lehet ennek ezer oka is😊

tegnap 22:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Főleg, hogy a magyar lakosság több mint a felének nincs annyi pénze, hogy el tudjon költözni.
tegnap 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Azért ha nem is ennyire sarkosan,de igaz.
tegnap 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, te milyen vagy. Én tudom, hogy nem tudnék ilyen emberrel együtt élni. Ez nem jelenti azt, hogy ő rossz, vagy nem találhatna párt. Sokkal több olyan példát tudok, aki nőként odaköltözik a párja családjához (aztán panaszkodik), mint aki nemet mondana rá, ha amúgy nincs vele hatalmas gáz.
tegnap 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Jelentve. Provokatív a kérdés.
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Honnan tudod, hogy kapcsolatra alkalmatlan?
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

De ez hülyeség, miért kéne a párja családjához költözni???

Az ilyen emberek csak pénz spórolás miatt laknak szüleikkel, ha valakivel komolyra fordul a kapcsolat akkor lehet menni közös albiba.

Ez a csajon is múlik, ha sugardaddyt akar akkor kerülje az ilyen pasikat, de ha normális kapcsolatot akar akkor érdemes nyitottnak lenni

tegnap 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
7, nekem az ilyen ember nem jön be. Spórolni lehet máshogy is, nem kell visszamenni babának.
tegnap 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy igaz. Viszont ha a szülők kihalnak, és ő ott marad egyedül a házban, onnantól már egy igazi férfi lesz.

Nagyjából ez a női logika.

tegnap 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
27%

A gyakorlat azt mutatja hogy nőnek ilyen férfi nem kell.

A mama hotel instant bukó tétel, mint a kövérség, magasság stb...

Az a jó hogy ebből 2 lehet választani a magasságot pedig lehet nehezen de kompenzálni egy picit talán ad esélyt az adott nő.

Ha meg van a beugró jöhetnek a belső értékek, meg persze a szexualitás.

Szólva teli van csapdákkal a terep.

Sok sikert kívánok!

ma 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!