Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek! Ha lenne egy olyan...

Hölgyek! Ha lenne egy olyan törvényjavaslat, hogy a 30 év feletti életképtelen párkapcsolat kialakítására alkalmatlan férfiaknak munkatábor járjon aláírnátok, hogy igen?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?
2020. jan. 6. 16:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Inkább importáljanak nekik ukrán keresztyén feleséget!
2020. jan. 6. 16:15
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Jesszus, nem. Kivéve persze, ha az itt napi szinten siránkozó és gyűlölködő brigádra gondolsz, na őket simán elküldeném 20 évre egy szibériai gulágba. Ennyit még érdemelnek az élettől, többet nem.
2020. jan. 6. 16:18
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Én alá, mert az ilyen rinyagépekből férfit faragna a fizkai munka. Az olyan férfi, aki nem nyomorék, vagy ágybanfekvő beteg, az azért nem tud párkapcsolatot kialakítani, mert túl sokat sírdogál, és/vagy nárcisztikus, és/vagy szerinte mindig mások a hibásak a lúzersége miatt, de sohasem ő. És aki 2 év kőfejtés után sem fejezné be a picsogást, azt le is lövöldözném. A többi meg mehet kifelé csajozni.
2020. jan. 6. 16:19
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem, mert nem értek egyet a szingliket sújtó adókkal és egyéb büntetésekkel sem.

Én egy párkapcsolatban élő nő vagyok, de gyereket nem akarunk, egyszerűen nem vágyunk rá. Itt is idegesít, hogy lakáshoz sokkal nehezebb lesz jutni, kivéve persze ha bevállalunk egy babát. Nem, nem vállalok be még így sem.

2020. jan. 6. 16:30
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen dolgok honnan jutnak egy ember eszébe?
2020. jan. 6. 16:32
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem, mi lenne ebben jó? Akit a szülei nem neveltek életképessé, annak úgyis megisszák a levét.
2020. jan. 6. 16:35
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Nezd meg Yorgos Lanthimos filmjet a The Lobster-t.

Amugy meg nem, nem irnam ala.

2020. jan. 6. 16:36
 8/21 anonim ***** válasza:
96%

De egy ilyen "javaslatnak" mi lenne a konkrét célkitűzése? Nem értem. Mi változna a munkatábor hatására?

Egyébként nem írnám alá, mivel egy megveszekedett liberális vagyok, és nem támogatok semmit, amivel másokat direkt módon korlátoznak, vagy az emberi méltóságukban megaláznak.

2020. jan. 6. 16:40
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem, ennél azért valamivel több empátia szorult belém.
2020. jan. 6. 16:40
 10/21 anonim válasza:
39%

Neked kéne munkatábor, meg anyádnak.

Semmi közöd nincs hozzá, ha valaki 30+ évesen egyedülálló.

Kérdésed jelentettem.

2020. jan. 6. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!