Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ha jobbra húz egy lány, s én visszahúzom, szerintetek fog írni, vagy én kezdeményezzek?
Istenem:)
Ki fog halni az emberiség.
Nekem írtak már nők :D Jó bio-n múlott.
De ez kis százalék, jobban jársz ha te írsz, sőt van aki el is várja hogy a férfi kezdeményezzen, ami egyáltalán nem eget rengető elvárás, hiszen így illik. Szóval hajrá.
Csak a legjobb pasiknál lezdeményeznek a nők. Ha ide írsz, akkor nem hinném, hogy közéjük tartozol. Neked kell írni!
Vagy ez leszbi téma? Mindegy... akkor is te írj!
Pasik dolga a kezdeményezés. Légy kreatív, mert nem fognak visszaírni.
#3 Dehogy fog. Csak az életképtelen hullik ki, de az mindig is így volt mióta világ a világ.
Írj neki!
Én nő vagyok, és úgy szoktam csinálni, hogy várok pár órát / fél napot, és ha nem ír, akkor ráírok én, de én nem vagyok normális a barátnőim szerint, hogy kezdeményezek, szóval ne belőlem indulj ki szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!