Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők randevúzása olyan, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők randevúzása olyan, mint a vásárlás, a férfiaknak pedig egy állásinterjú?

Figyelt kérdés

Vajon miért érzi így sok férfi?

Mikor elég lenne úgy csinálni mint a nők, hogy hoztam magamat, az önmagában ajándék, semmi extrát nem kell tennem, hogy elég jó legyek.

#állásinterjú #szórakoztatás #Viszem magamat #Önmagában ajándék vagyok
ma 08:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
De ezt jelzed a lányfelé? Figyelj jól esne néha nekem is ha mondjuk szerveznél kettőnknek most te programot vagy te ölelnél meg te is dicsérnél kedves szavakkal?
ma 14:42
 62/65 anonim ***** válasza:

Csak példaként írtam. Egy párkapcsolaton belül jogos elvárás, hogy foglalkozzon veled a másik, ha ez nincs meg, kapcsolat sincsen, szóval miért pocsékolnád az idődet olyanra, akit látványosan nem érdekelsz? Mintha magadnak keresnéd a fájdalmakat.

Az pedig csak egy másik dolog, hogy a párkapcsolat alapja a kölcsönösség. Csak olyat elvárni, amit te is nyújtani tudsz.

25/N

ma 14:47
 63/65 A kérdező kommentje:

60. Hát olyan nem is, akit csak az érdekel hogy mi a munkám, meg milyen márkájú az autóm.

Amúgy a kölcsönös az ugye akkor van ha ő is megteszi, ha nem akkor hogy a francba csak az én hibám?

61. Szerinted ezeket az első 1-2 randin kell jelezni? Randizás ról van szó, nem arról mikor már öszejötetek.

62. Értem köszi.

ma 14:54
 64/65 anonim ***** válasza:

Ha úgy nézed hogy mennyi szemetet lehet kapni a boktban akkor igen.

Ha probléma, nem kell ismerkedni.

ma 15:25
 65/65 anonim ***** válasza:

22

Te is elvarhatsz bármit. Hol a gond?

ma 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!