Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő nagyon vágyik valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő nagyon vágyik valami romantikus hercegnősmesébe illő ismerkedésre, ezért nehéz vonzalmat kelteni bennük a tipikus Tinderes kávézós állásinterjú jellegű ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden nőnek van vmilyen fő szükséglete, problémája es arra kattannak akinel latszik hogy ez megoldodna.nekem pl volt elso latasra szerelem foto alapjan, de ehhez kellett a valasom stressze meg hogy a masik pasi hasonlitson az exre.
2022. szept. 1. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Azért nehéz, mert eleve nagyon kevés emberrel van meg a kölcsönös vonzalom. Tinderen viszont nem csak arra írsz rá, akivel megvan a kémia, így ezeket még élőben is ki kell selejtezni.

Most te írhatod azt, hogy neked megvolt a kémia, mert te szívesen ágybavitted volna. De volt olyan nő, akivel öt per után úgy nevetgéltetek, mintha ezer éve barátok lennétek? Volt olyan, akivel természetes és magától érthetődő volt, hogy egymáshoz értek?

2022. szept. 1. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
21%
Szerencsére nem mindenki él ebben a Disney-életben, de sajna még mindig vannak ilyenek. Ma már egyre többen fel vannak vértezve arra, hogy a kapcsolatuk nem feltétlen lesz hosszú távú.
2022. szept. 1. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sosem vágytam ilyen tündérmesékre. Szerintem mindegy hogy ismered meg a nagy Őt. Ha Tinderen akkor Tinderen.. azért ez az ismerkedés dolog nem úgy működik, hogy "az én nagy szerelmem majd fehér lovon bevágtat az életembe" és akkor az úgy is lesz.

Én is társkeresőn ismertem meg a párom, nincs ezzel semmi baj. :)

2022. szept. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!