Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a férfiaknak párt keresni olyan, mint állásinterjúkra járni?
:D
Mit szedsz?Vizsgaidőszakban jól jött volna.
"És kapcsolatban? Ki akar egy töketlen embert?"
Ha annak a bizonyos töketlen embernek történetesen mondjuk van pénze azért, akkor a nő jól járhat vele, ha pl eltartatja magát. Vannak olyan domináns tipusú nők, akik mellé kevésbé domináns pasi illene, akire a nő az akaratát rá tudja erőltetni.
"én azt nem értem, álláskeresésnél mit számít lúzer-e valaki. Munka szempontjából ennek nincs is értelme. Azért mert nem nagypofájú, attól még lehet egy jól dolgozó, szorgalmas ember."
Az állásinterjúkat sokszor fiatal HR-es csajszik vezetik... Amúgy én tökéletesen egyetértek a válaszoddal, megy is a zöld kéz! Sok HR-es viszont nem ért veled egyet sajnos!!
És?
Mi ezzel a probléma?
Amúgy homályosíts már fel, de ha a nők az "érzelmek" alapján választanak párt, akkor miért baj, ha kiszortírozzák a lúzereket? A lúzerség belső tulajdonság, így pont a belsőd alapján ítélnek meg. Valszeg akkor is lúzer lennél, ha megnyernéd a lottó 5öst, meg akkor is, ha kigyúrnád magad. Hogy a francba akarjátok úgy beállítani, hogy felszínesség a belső defektjeitek alapján megítélni titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!