Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők randevúzása olyan, mint a vásárlás, a férfiaknak pedig egy állásinterjú?
Vajon miért érzi így sok férfi?
Mikor elég lenne úgy csinálni mint a nők, hogy hoztam magamat, az önmagában ajándék, semmi extrát nem kell tennem, hogy elég jó legyek.
"Persze ha a férfinak van elvárása, akkor meg világvége! Hát hogy merészel elvárásokat támasztani felék!"
Mert az elvárás nem az, hogy "megmondom, hogy viselkedj", hanem az, hogy "alapból olyan párt keresek, aki azt hozza, amit elvárok".
16, vagy szex előtt beszélgetni a szexről. Nekem tökre bejönne, ha nem kéne levetkőzni ahhoz, hogy kiderüljön, a másik perverz.
Tudod, nem csak standuppal lehet szórakoztatni. Rólam azt mondják, vicces vagyok, pedig nem tudok viccet mesélni (mondjuk szerintem köze sincs hozzá). De figyelek az emberekre, jó a memóriám, és gyorsan vág az agyam. Ezért ha beszélgetünk 5 percet, (tényleg beszélgetünk, nem kikérdezünk), akkor frappánsan visszautalok valamire, amit 2 perccel azelőtt mondtál el. A legtöbb ember ezt érti vicces alatt, nem azt, hogy az alkesz rokonidról beszélj fél órát.
Nők randevúzása olyan mint egy vásárlás?
Ez mit jelent nálad?
Találkozunk és eldöntjük.
A vásárlás az amikor veszünk is valamit. Randin mikor van vásárlás?
17. Hát a nők bejelentenék erőre, hogy a szex nekik annyi, hogy mindent a másik csináljon, akkor valóban nem lenne szükség próbára.
Csak valahogy ez nem így megy.
Az meg hogy perverz, hát ja, nem elég hogy csukott szemmel hátradőlsz, azt kényeztessen a másik, és vegye jutalomnak hogy egyáltalán hozzád érhet.
Nem a nők általában ilyen humort sem produkálnak. Az viszont elvárás, hogy te férfiként ilyen legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!