Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők randevúzása olyan, mint a vásárlás, a férfiaknak pedig egy állásinterjú?
Vajon miért érzi így sok férfi?
Mikor elég lenne úgy csinálni mint a nők, hogy hoztam magamat, az önmagában ajándék, semmi extrát nem kell tennem, hogy elég jó legyek.
Szerintem ne hasonlítgassunj általánosítsunk az alapján amit láttunk hanem akkor fókuszáljunk a problémadra.
Szeretnél egy lányt aki ugyanannyit tesz egy kapcsolatba mint te? De az igenyeidet erzéseidet ezzel kapcsolatban szépen kommunikálva nem vadolva a másikat kifejezheted a nőnek. Nem megváltoztatni akarod hanem az elején alkalmazkodni kell a másikhoz komprumiszimukat kötni el mondani mi esik neked jól jó esetben mind ugyanazt akarjuk hogy másiknak és nekünk is jó legyen
40. Amikor arról van szó, hogy a férfiak elnyomják a nőket, akkor bezzeg nem zavar az általánosítás…..
El tudom képzelni ahogy azon izgulsz, hogy vajon leszek e elég vicces, szolgálom e eléggé ki kényét kedvét, hogy jókedve legyen, úgy figyelmesnek lenni, hogy fogalmad sincs mit akar. Ja nem.
Nem ismersz fontos a humor, de alapesetben ha párkapcsolat egy társat keresek. Azért hamar megtudok szeretni valakit meg alkalmazkodni, de nyílvan szeretném ha ugyanolyan fontos lennék neki és, hogy ez ne görcsöségből jöjjön hanem szívből. Nem kell befeszülni csak érezzük jól magunkat aztán majd alakul az eleje az erről szól passzolunk-e mi az amiben nem, különbségeink ,mi az amiben kiegészítjük egymást és mi az amiben csiszolódnunk kell egymashoz jól működjön ,mennyire szeretnénk a másikat és ezt a kapcsolatot.
Alapvetően en egy férfitől a biztonság az amit szeretnék, de ez nem jelenti azt, hogy én ne tudnék neki nyújtani dolgokat
#42 "Amikor arról van szó, hogy a férfiak elnyomják a nőket, akkor bezzeg nem zavar az általánosítás" - De, akkor is zavar. Mindig zavar. De te nyilván ismersz, és jobban tudod.
Mind9ig törtem magam, hogy a Kedvesemnek jó legyen, boldog legyen.
És tartalmas kapcsolataim is voltak és van is.
De amit ezen az oldalon művelnek a férfiak, az már kritikán aluli.
#40 vagyok
46.Ha akkor is zavar, akkor talán akkor is meg kéne szólalni.
Valóban kritikán aluli sok minden ezen az oldalon.
Mindenki azt vár el egy potenciális partnertől, amit csak szeretne, legfeljebb nem teljesül be és hoppon marad. Ez viszont az ő magánügye, emiatt szidni vagy elítélni egyszerűen butaság.
Ha egy nő nem tesz bele semmit egy kapcsolatba, csak magát, mint "ajándék", akkor miért van vele az adott férfi? Felteszem, mert neki elég az, hogy van mellette egy nő, akivel le tud feküdni. Ez az ő döntése, de akkor ne panaszkodjon, hogy milyen rossz a párkapcsolata, hanem szakítson és legyenek valódi elvárásai. Ehhez elengedhetetlen az önismeret, hogy tudd, te milyen jellem vagy és hogy mire vágysz.
A párom és én is sokat teszünk bele a kapcsolatunkba, pont azért, hogy meglegyen az a harmónia, ami rengeteg ember életéből hiányzik. Se neki, se nekem nem elég, hogy ő csak ott van és jól néz ki. (Nem az ilyen igények miatt léteznek a prostituáltak?)
A megismerkedésünk nem úgy zajlott, hogy odamentem, rámutattam és kijelentettem, hogy "te mostantól az enyém vagy, hazajössz velem". A vásárlás ugyanis ez. :D Egy múzeumi szemezgetés után elhívott kávézni, ahol három órán keresztül beszélgettünk és bár nem striguláztam, egészen biztos vagyok benne, hogy kettőnk közül ő kérdezett többet. Egy kapcsolat akkor jön létre, ha mindkettő fél szeretné, mert valami olyasmit látnak a másikban, amire vágynak. Az már egyénenként eltérő, hogy micsoda.
Valóban nem érdemes általánosítani, de ez mindkét oldalról elmondható.
25/N
#47 De te tudod nyilván, hogy akkor nem szólalok meg.
De igen, megszólalok, ha nem értek egyet. És most is már csak akkor írtam, mikor nagyon általánosítva szidtad a nőket.
#46 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!