Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők randevúzása olyan, mint a vásárlás, a férfiaknak pedig egy állásinterjú?
Vajon miért érzi így sok férfi?
Mikor elég lenne úgy csinálni mint a nők, hogy hoztam magamat, az önmagában ajándék, semmi extrát nem kell tennem, hogy elég jó legyek.
50. Tudom mert sosem látok ilyen válaszokat, főleg nem nőktől. 2 évig elég aktív voltam itt, nem voltak ilyen válaszok.
Ja ja a romantikus filmekben is az van, hogy a nő vért izzad, csak hogy elég jó legyen a palinak, aki annyit tud, hogy van. Ja nem pont fordítva szokott lenni.
#51 Neked úgyse lehet semmit mondani, csak a magad igazát hajtod.
És hogy jönnek ide az amcsi filmek? Nem is értem.
"Tudom mert sosem látok ilyen válaszokat, főleg nem nőktől."
Honnan tudod, ki válaszol? Van, hogy le se írja a nemét.
52. Ez igaz hogy lehet nem írta oda a nemét. Mondjuk ez botorság akkor részéről, mert hiteltelen. Mondjuk ha odairva akkor is incelnek van minősítve ezért.
A filmek úgy jönnek ide, hogy egy csomó standardot azok állítanak fel.
#53 "A filmek úgy jönnek ide, hogy egy csomó standardot azok állítanak fel."
Értelmes embereknek nem.
"nem vittem ezeket komolyabb szintre, mert nem feleltek meg"
Teljesen jogosan döntesz így, ha azt érzed helyesnek, az viszont elengedhetetlen, hogy végig őszinte legyél a szándékaidat illetően. Például ne áltasd a másikat egy párkapcsolat reményével, hanem mondd meg nyíltan, hogy legfeljebb egy szexkapcsolat lehet abból. Majd a nő ez (vagyis az igazság) alapján eldönti, hogy érdekli-e a lehetőség, vagy sem.
"A filmek úgy jönnek ide, hogy egy csomó standardot azok állítanak fel."
Melyik filmnek? Gondolom nem kell részleteznem, hogy mennyiféle megközelítés és szemszög merül fel a filmekben. Eleve le lehet bontani, hogy női vagy férfi vagy mindkettő oldalról szeretnéd-e bemutatni a történéseket.
Személyes kedvencem ilyen téren a 2005-ös "Pride and Prejudice" (amit egy férfi rendezett egy nő által írt könyv adaptációjaként) aminek a főtanulsága, hogy a női és a férfi főszereplő is belátják a hibáikat és fejlesztik magukat, és ezt követően jönnek össze. Nem a másiktól várják, hogy csak ő javuljon meg vagy alkalmazkodjon, hanem mindketten szembenéznek a korábbi hiányosságaikkal és képesek megbocsátani. Ez például egy nagyon jó standard-et állít fel, hogy hogyan kell éretten viselkedni egy ilyen helyzetben. Aztán ott vannak az a rengeteg bugyuta amerikai vígjáték a 2000-es évek elejéről, amiknek sokszor az a fő üzenete, hogy a férfiak szexelni akarnak, és ha erre a nő nem vevő, akkor csak egy buta, bunkó szöszi, aki nem érzi át a szegény kockák vágyait. Mindenre van példa a filmekben is, szintén nem általánosítható.
Az pedig egy másik probléma, ha valaki ezeket a filmeket tekinti követendő példának. Ezek elsősorban szórakoztató tartalmak, nem életvezetési műsorok.
25/N
"Egy minimális igyekezetet szeretnék látni, hogy emberileg érdeklem vagy valami."
De téged sem érdekel ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!