Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem borzasztó ez az erőltetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem borzasztó ez az erőltetett állásinterjú jellegű online ismerkedés?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok kreatív meg játékos lenni a legtöbb nő azonnal rátér a lényegre az állásinterjú jellegű kérdésekkel, hogy mivel foglalkozok, szüleim mivel foglalkoznak mi történt az előző kapcsolatommal stb...

Utána ha eljut a dolog egy kávézásig megy tovább ugyan ez a méregetés.

Értem én hogy főleg már 25 fölötti (célcsoportom) a még mindig szingli nők próbálnák már nagyon tudatosan párt választani, de az igazi vonzalom szerintem mégsem alakulhat ki teljesen racionális gondolkodás mellett.

2022. szept. 4. 08:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Miért ne alakulhatna ki? Nálam pl pontosan így történt. Szimpatikus volt a másik külsőre és tudatosan kerestem part azon dolgok mentén, amiket tudtam, hogy szeretnek, hogy meglegyenek a másikban. Lass csodát, másfél éve együtt vagyunk, egy éve együtt is elunk és egyetlen vitánk sem volt még. Hogy miért ? Mert hasonló a személyiségünk, emiatt pedig kompromisszumot sem kell nagyon kötnünk. Engem nem érdekelt, hogy a szülei mivel foglalkoznak, egyedül az, hogy ő mit tervez az életével akar szakmai szempontból, akar hobbi vagy bármilyen cél szempontból.

23N

2022. szept. 4. 08:41
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
A kettő nem zárja ki egymást. Én találtam jóképű férfit aki belsőre is tökéletes! És jól élünk mert örökölt a szüleitől egy elég nagy vagyont.
2022. szept. 4. 08:43
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
Van olyan, amikor az. Aki nem tud ismerkedni rendesen, beszélgetni, viccelődni, az inkább feltesz egymás után nem összefüggő kérdéseket. Az ilyentől rövid úton unmatcheltem, mikor szingli voltam és társkeresőztem.
2022. szept. 4. 09:07
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Tehát téged nem érdekel, ha a nő 38 éves, 185 cm magas, 117 kg. Elvégre ezek csak puszta számok. Nem zavar, ha sztriptíztáncos, ha kórboncnok, ha sintér, ha munkanélküli 12 éve, vagy 16 éves korától közmunkás. Nem érdekes, ha együttél a (volt) férjével, és/vagy a 97 éves nagyival, aki ápolásra szorul, vagy a 6 gyerekével, és/vagy 6 pitbullal. Lényegtelen, hogy minden exe fekete volt, vagy az előző börtönben van, nem érdekes, ha minden exét megcsalta.

Hát nem vagy valami válogatós.

2022. szept. 4. 09:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem így van. Nyilván van ilyen része is az ismerkedésnek. De a kezdeti tapogatózás után ez egyre kevesebb arányban jelenik meg a társalgásben.
2022. szept. 4. 09:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát átveszik a helyet a közös témák, érdeklődések kibeszélése, véleménycsere, humorral fűszerezés, stb...
2022. szept. 4. 09:39
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

#4 ezek mind kiderülnek a természetes, normális, laza beszélgetések során, méghozzá meglehetősen hamar.

Nőként én is gyűlölöm a kérdezz-feleleket, az ismerkedés nem állásinterjú, sem kihallgatás. Érdekes, valahogy nekem mindig sikerül megismernem a randipartnereimet kényszeres kérdezz-felelek nélkül is. Eleve nem is kezdenek olyannal, aki annyira rossz beszélgetőpartner, hogy csak kérdéshegyekkel tud fenntartani egy beszélgetést.

2022. szept. 4. 09:40
 8/17 anonim ***** válasza:
38%

Utálom az ilyet. Igaza van a 7esnek, több normális beszélgetés kell és akkor megtudod ezeket.

Imádtam, amikor egy srác elkezdett valahogy így beszélgetni velem. A végén érezhető, hogy már belefáradtam és nem is akartam visszakérdezni:

-Mi a kedvenc állatod?

-Kutya, neked?

-Nyúl. Mi a kedvenc ételed?

-Pizza, ma is azt ebédeltem. na és neked?

-Pörkölt. Mi a kedvenc könyved?

-Harry Potter.

-Mi a kedvenc édességed?

-Csoki.

-Milyen nyelven beszélsz?

Aztán már leállítottam, hogy nekem ez interjú feeling, nem tetszik. Kérdezi, akkor hogy ismerjen meg, ha semmit nem kérdez? Mondom kérdezhetsz, de inkább csak beszélgessünk, majd jön a téma magától. Erre letiltott :D

Meg olyan is volt, hogy egymás után feltett 20 kérdést, amire kb mindre az volt a válaszom, hogy nem, nincs, nem szeretem, nem szoktam. Úgyhogy így még rosszul is éreztem magam, hogy ez az elvárás, az alap neki, nekem meg nem jók a válaszaim. Ilyenekre gondolok, hogy pl kérdezi, jogsi,kocsi van e, akkor még egyik sem volt, vagy pl színházba járok e, én nem.

Az a baj, hogy főleg a covid óta felszabadult mindenki Tinderre stb re, akik nem tudják, hogy kell egy ismeretlennel interneten beszélni, csak nem volt akkor éppen jobb lehetőség. Én meg már gyerekkorom óta chateltem idegenekkel (nem társkeresés céljából), nekem könnyen megy, ki tudok alakítani egy jó beszélgetést, ha a másik is partner benne.

2022. szept. 4. 09:46
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
#8 mondjuk a leírt párbeszéded alapjan te is csapnivalóan rossz beszélgtőpartner lehetsz, már ne haragudj meg. A legelső feltett kérdésre (kedvenc állat) úgy is lehet válaszolni, hogy abból elinduljon egy jó, élvezetes beszélgetés, további felesleges és hülye kérdések nélkül...nem mindenre tőszavakban.
2022. szept. 4. 09:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert az, hogy mivel foglalkozol fontosabb, mint hogy mi a csillagjegyed, meg hogy melyik házba osztana be a teszlek süveg.
2022. szept. 4. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!