Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem borzasztó ez az erőltetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem borzasztó ez az erőltetett állásinterjú jellegű online ismerkedés?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok kreatív meg játékos lenni a legtöbb nő azonnal rátér a lényegre az állásinterjú jellegű kérdésekkel, hogy mivel foglalkozok, szüleim mivel foglalkoznak mi történt az előző kapcsolatommal stb...

Utána ha eljut a dolog egy kávézásig megy tovább ugyan ez a méregetés.

Értem én hogy főleg már 25 fölötti (célcsoportom) a még mindig szingli nők próbálnák már nagyon tudatosan párt választani, de az igazi vonzalom szerintem mégsem alakulhat ki teljesen racionális gondolkodás mellett.

2022. szept. 4. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
#9 Ja értem, tehát rám ír valaki mert ő meg akar ismerni, de én legyek az, aki kihozza a jó témákat. Szerintem meg ő legyen a férfi és ő kezdeményezzen egy jó beszélgetést. Szerencsére azért a legtöbb srác ilyen, ezért is találtam interneten párt. Majd ő elindítja a témát, mert ő írt rám, aztán becsatlakozom.
2022. szept. 4. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 egy jó beszélgetéshez 2 ember kell, és nem, nem a férfi dolga fenntartani, én nő vagyok, de ezzel nagyon nem értek egyet, remélhetőlegte sem gondoltad teljesen komolyan. Ő elindította azzal, hogy megkérdezte, mi a kedvenc állatod, te pedig rövidre zártad azzal, hogy annyit feleltél, a kutya. Valószínűleg érezte, hogy nem vagy rá vevő semennyire. Persze lehet, hogy tudat alatt amúgy sem volt a srác szimpatikus, azért ráztad le egyszavas válaszokkal és visszakérdezéssel. Ha benned azt látja, hogy unod magad, és egyszavas válaszokat dobsz oda mindenre, miért törje magát? Persze én én voltam ott, lehet, hogy tényleg ugyanannyira nem tudott volna kommunikálni a srác ha normálisan válaszolsz neki, mint így.
2022. szept. 4. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
De az, de a legtöbb nő annyira buta, hogy képtelen beszélgetni.
2022. szept. 4. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
#12 Igen egyetértek veled, én inkább arra gondoltam, hogy mivel ő írt rám először, ezért szerintem neki kéne indítania a témát. És általában a férfi kezdeményez. Egyébként ez a sztori amit mondtam már 7 éves, nem is tudom, hogy annyit mondtam e, hogy kutya, vagy többet, vagy hogy ezt kérdezte e egyáltalán, példa beszélgetés volt. Annyit akartam kihozni belőle, hogy egymás után dobálta a kérdéseket, amik össze se függtek. Ha már rám ír a srác és bedob egy témát, akkor persze én is folytatom, meg a legközelebbi beszélgetést én kezdeményezem hasonlóan, úgyhogy igen két ember kell, de akkor se gondolom azt, hogyha valaki nem tud beszélgetni, csak kérdezgetni, akkor nekem kell kicsiholnom belőle egy értelmes társalgást. Nem hiszem, hogy ahogy írták, csapnivaló beszélgető partner vagyok, mivel nem egyszer lett kapcsolatom társkeresőről, most is onnan van, esélyes igen, hogy ők szimpibbek voltak, de az is tény, hogy tudták, hogy kell értelmesen ismerkedni, nem csak dobálták a random kérdéseket.
2022. szept. 4. 10:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 ma 09:51

Melyik házba osztana be a teszlek süveg!! 😀🤣🤣🙏 Feldobtad a napomat!

Remélem,hogy Griffendél! 😎

2022. szept. 4. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
3%

Egy rossz vicc az egész. Én egy olyan világban szeretnék élni, ahol én interjúvolom a nőt, ő meg örül, hogy egyáltalán leültem vele beszélni.

Emiatt értek egyet 100% -ban a radikális incelekkel. Helyre kell tenni a piacot.

2022. szept. 4. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
13: Ott a pont egyébként. A másik dolog amit észrevettem, hogy gyakorlatilag leragadtak egy 12 éves szintjén, ami érthető is. 12 éves korig a nők és a férfiak élményei kb megegyeznek, utána viszont a férfiakra ráömlik a valóság, a nők meg élnek tovább úgy, ahogy gyerekként tették.
2022. szept. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!