Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők randevúzása olyan, mint a vásárlás, a férfiaknak pedig egy állásinterjú?
Vajon miért érzi így sok férfi?
Mikor elég lenne úgy csinálni mint a nők, hogy hoztam magamat, az önmagában ajándék, semmi extrát nem kell tennem, hogy elég jó legyek.
30, ezeknek? Aha, látszik, mi vagy.
De miért kellenek "ezek"? Ha ennyire szar velük, és nagyok az elvárásaik, miért kapálóznak a pasik?
30, amúgy meg mindenkinek ez a társkeresés, aki TÁRSAT keres, nem csak ágymelegítőt.
Azt nem lehet elfogadni, hogy az élet igazságtalan, és a férfiak többsége nagyon keveset tesz le az asztalra? Van munkája, wow. Nem tudom, ti hol éltek, hány évesek vagytok, én úgy nőttem fel, hogy minden felnőtt dolgozik.
31. Ezen elvárásoknak. Csak rövidítettem, a gondolatmenetből szerintem kijön, hogy az elvárásokra gondoltam ezek alatt és nem a nőkre.
Társadalmi elvárások miatt, akkor vagy valaki, ha van nőd. Ha nem az menne mindig, hogy de igenis mindeki szakadjon meg, mert senki nem elég rossz, hogy ne legyen értelme küzdenie akkor nem ez lenne. A gyakori is kiváló példa erre, én még itt olyan érvet, hogy én miért vagyok rossz, meg kevés, meg sz@r…. Hogy nem érdemes a nőkért küzdjek nem tudtam mondani, mindig van legalább 3 ember aki elkezd kioktatni, hogy de így meg úgy meg amúgy kéne küzdeni meg változtatni meg kutyafüle.
Most érted ha elfogadhatatlan, hogy nem akarsz, mert te magad mint férfi nem vagy elég jó, akkor mégis mit mondjon az ember? Amíg normál kommenteket irogattam ide, addig is midig az volt, hogy jött egy(5-10) segg megmondó aki mindenáron bele akart kényszeríteni, hogy de igenis lehet, csak ez meg az.
33, és te most komolyan azért nyomorítanál meg egy nőt, hogy a többi kannak becsicskulj? Ugye vágod, hogy ezzel minden ember, nők és férfiak ALÁ helyezed magad? Egy senki kis birka vagy, aki másoknak él. Inkább leszel boldogtalan, és magaddal rántasz valakit?
Baszki, nem hiszem el, hogy ilyen emberek léteznek.
34. “ többi kannak becsicskulj” grat a szexista szöveghez, nők ezt ugyanúgy előadják, ha elismered ha nem.
Amúgy nem rántok én senkit sehova, elfogadtam a sorsom, hogy nem vagyok elég jó egy kapcsolathoz, és nem próbálkozom.
"Mikor elég lenne úgy csinálni mint a nők, hogy hoztam magamat, az önmagában ajándék, semmi extrát nem kell tennem, hogy elég jó legyek."
Nagyon el vagy tévedve, öregem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!