Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet elfogadni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni azt, hogy kevés vagyok álmaim nőjéhez?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy korrekt módon, tapintatosan visszautasított. Tiszteletben tartom a döntését, mégis rettenetesen fáj. Voltak már nők az életemben, de ilyen erőteljes vágyat nem éreztem még senki iránt.

Egyszerűen minden téren különb mint. Külső, intellektus, karrier, kereset, személyiség szempontjából.

Igyekszem magam képezni, fejleszteni. Vannak terveim, céljaim a jövőmet illetően, de egy ilyen felsőkategóriás nő mindig elérhetetlen lesz számomra és rettenetesen bánt, hogy csak ennyi vagyok...

tegnap 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is jóban vagyok a pasival,aki rövidre zàrta kettőnk ügyét,bàr nàlunk kölcsönös a vonzalom, voltunk is együtt.

Meg kell valahogy emészteni, hogy a tények sajnos makacs dolgok.

tegnap 18:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Esetünkben szerintem megszakad a kapcsolat. Abszolút felnőttel módjára kezeltük a helyzetet, de nem látom értelmét keresni, ő pedig biztosan nem fog. Próbálom magam lekötni. Munka mellett sportolni, utazni, magam képezni, ennek ellenére hónapok óta nem hagy nyugodni ez a veszteség. Korábban soha nem viselt meg ennyire, ha valami nem jött össze...
tegnap 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Időre van szükséged. A lényeg, hogy bárkivel is akarsz majd ismerkedni, ne őt keresd benne. Ezt pedig úgy tudod ha lezárod majd magadban. Lezárás nélkül nem tudsz érdemben ismerkedni.

Igen, mindig benned lesz, hogy mi lett volna ha, nekem is volt ilyesmi. Idő kellett, de végül elengedtem ezt. Ma már csak egy emlék ami nem fáj.

tegnap 19:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
tegnap 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Most ő nem jött össze, jöhet még más aki ugyanúgy megfog, odáig vagy érte és viszonozza. Lehet nem is keres épp senkit olyan fázisban van vagy csak szimplán nem vagy az esete. Rossz ez, de tereld el a figyelmed, valamivel kösd le magad vagy akár ismerkedj
tegnap 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
De most amiatt tartod magad kevesebek, mert ő többet magolt az iskolapadban? A fizetés papírját ő sem mutatta meg gondolom. Egy fix nappalis irodai dolgozó bére sem magasabb, mint egy 3 műszakban güriző gyárimelósé. Sokszor jobban keres egy kétkezi melós megfelelő szakmával vagy munkahellyel.
tegnap 23:31
 17/18 anonim ***** válasza:
#12, miért szakad meg a kapcsolat szerinted biztosan? Hogyan/mivel pattintott le téged? Egyáltalán nem biztos, hogy az az oka, hogy te "alsóbb kategóriás" vagy, ez annyira szubjektív is sok szempontból. Vagy ő jelentette ezt ki?
ma 01:25
 18/18 anonim ***** válasza:
nem is ismered
ma 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!