Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni hogy soha nem lesz barátnőm,feleségem és gyerekem 28F?
Figyelt kérdés
Próbáltam tenni ez ellen valamiért soha nem jött össze semmi eddig kezdem feladni teljesen a dolgot.Elment az idő felettem úgy érzem.szept. 11. 21:45
2/47 anonim válasza:
Miért kéne? Nem kötekedésből kérdem, de biztos kell? Mondjuk gyerek? Lehet könnyebb lenne, ha csak társat keresnél.
3/47 anonim válasza:
28 évesen szerinted már elment feletted az idő? Nem semmi 😂
4/47 anonim válasza:
Én ennyi idősen vesztettem el.Nem azért mert bal.asz vagyok,hanem addig nem éreztem hiányát.Azóta meg .ugok össze vissza.
Nem késtél el,csak ha így állsz hozzá.
5/47 anonim válasza:
Egyáltalán nem ment el az idő feletted. 28 év az gyakorlatilag semmi. Élvezd a fiatalságod, mert egyszer csak betoppan a nagy ő, nem sokkal később pedig a baba is...
6/47 anonim válasza:
5/ Jaja...vagy nem. De ezt a sablon dumát kell mondani mindenkinek.:D
7/47 anonim válasza:
Manapság a házasság és a gyerekvállalás időpontja egyre jobban kitolódik, akár a 40-es évekre is. Ez nem sablon duma, ez a valóság. Jó, 28 évesen már biztos nem lesz családja, de 30 évesen még simán lehet, ha tököt növeszt és elkezd ismerkedni. Anélkül nem fog menni.
8/47 anonim válasza:
nem kell elfogadnod, még próbálkozhatsz. Nem hiszem el, hogy nincs a világon egyetlen egy nő sem, akivel ne tudnál elmenni randizni.
9/47 A kérdező kommentje:
Nincs sikerem sehol.
szept. 12. 05:53
10/47 anonim válasza:
Beletörődsz, mást nem tehetsz. Ha eddig nem volt sikered a csajoknál, érdektelen vagy a nők számára, akkor mindegy. Ha korábban azért érdeklődtek irántad valamilyen szinten, akkor próbálkozz tovább, esetleg más helyen, más típusú nőknél, mint akiknél eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!