Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni hogy soha nem lesz barátnőm,feleségem és gyerekem 28F?

Figyelt kérdés
Próbáltam tenni ez ellen valamiért soha nem jött össze semmi eddig kezdem feladni teljesen a dolgot.Elment az idő felettem úgy érzem.
szept. 11. 21:45
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
75%
Nálam szerintem pszichés akadálya is van annak, hogy nem közeledem a nők felé. Tizenéves korom óta elfojtom a vágyaimat és azóta nap mint nap elmondom magamnak, hogy kevés vagyok a nőkhöz , úgysem kellenék senkinek sem. Ez odáig vezetett, hogy a szexuális vágyam is teljesen megszűnt. Ha meglátok egy nőt azonnal az lesz az első gondolatom, hogy egy magamfajta szerencsétlen úgysem kellene egyetlen nőnek sem. Mindig is láttam , hogy a hozzám hasonlóak nem fogják sohasem érdekelni a nőket. Hiába fordult elő olyan, hogy közeledni próbált volna felém egy nő, vagy az egyetemi éveim alatt a tömegközlekedésen többször is visszafordult és hosszasan rám nézett majd jelezte számomra, hogy jó lenne, ha odaülnék hozzá. Mindezek hiábavalóak voltak mert ennyi idősen tapasztalat nélkül fel sem merem magamat vállalni előttük. Hiszen ilyenkor az az első gondolatom, hogy csak beképzelem az egészet. Mintha nem is akarnék nyitni feléjük mert tudom, hogy nekem a nők közelében semmi keresnivalóm sincsen.
szept. 14. 23:35
 42/47 anonim ***** válasza:
74%
#36-os voltam.
szept. 14. 23:44
 43/47 anonim ***** válasza:
62%

"Ez odáig vezetett, hogy a szexuális vágyam is teljesen megszűnt."

Irigyellek ezért (ne vedd rossz néven). Én is már tinikoromra bőven tudtam, hogy ilyen nő (lány) úgysem kell, emlékeztet(t)em is rá magam folyamatosan. De még így 30+ koromra sem nullázódott le vagy csökkent egy kicsit sem a vágyam, és ugyanúgy szenvedek. Talán majd segít a klimax, de az még odébb van, meg akkor majd amiatt fogok szenvedni...

szept. 15. 08:15
 44/47 anonim ***** válasza:
26%
Nekem az adottságaim sem megfelelőek ilyen téren sem úgyhogy már gyermekkoromban nyilvánvalóvá vált, hogy jobb döntés lesz nekem ezt is elkerülni.
szept. 15. 12:18
 45/47 A kérdező kommentje:
Jó sokan lettünk.
szept. 15. 15:20
 46/47 anonim ***** válasza:
26%
Én 28 évesen még nem tudtam elfogadni de hát szűz vagyok nekem ez a hajó már elment.
szept. 17. 11:33
 47/47 anonim ***** válasza:
54%

Körülöttem mindig is a 30-as éveik elején járó pasik kb. 1/3-a egyedülálló volt, de később szinte mindegyiknek lett családja, nyilván először barátnő/feleség kellett hozzá. Nem vagy lekésve semmiről!

Hozzáteszem, azok a pasik, akiknek volt barátnőjük a te korodban vagy harmincas éveik elején, sem mindegyik azzal a lánnyal alapított családot végül. Vagyis náluk is volt olyan pont, amikor egyedülállók voltak, és ekkor tőled idősebbek voltak.

szept. 17. 12:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!