Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni hogy soha nem lesz barátnőm,feleségem és gyerekem 28F?

Figyelt kérdés
Próbáltam tenni ez ellen valamiért soha nem jött össze semmi eddig kezdem feladni teljesen a dolgot.Elment az idő felettem úgy érzem.
szept. 11. 21:45
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Máshol nincs lehetőségem nagyon
szept. 12. 12:56
 22/47 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem akkor lesz lehetőséged, ha teremtesz. Erőltesd meg magad, menj el koncertekre, kocsmába, próbálkozz. Az önsajnáltatással nem érsz el semmit.

Próbálj barátokat szerezni, és velük közös programokat szervezni. Barátokat is szerezhetsz kocsmából, de netről is, pl Bumble nek van barátság kereső része is.

Csak ne add fel!

Ha nagyon magad alatt vagy, keress fel egy pszichológust, hátha segít kicsit nyitottabbá és pozitívabbá válni! A nők jobban szeretik az ilyen alkatokat, mint akiken érzik, hogy szoronganak a dolgokon

szept. 12. 14:28
 23/47 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindent és nem jöttek össze dolgok
szept. 12. 17:01
 24/47 anonim ***** válasza:
46%
és akkor most életed végéig szomorkodni fogsz? nagyon klassz tervek
szept. 12. 17:55
 25/47 anonim ***** válasza:
64%
Menj közösségbe, keress hobbikat magadnak, érezd jól magad. Lényeg, hogy ne görcsölj rá.
szept. 12. 18:01
 26/47 A kérdező kommentje:
Milyen hobbikra gondolsz? Legtöbb hobbi tele van férfival.
szept. 12. 19:53
 27/47 anonim ***** válasza:
20%

menj el valami lányos hobbira. Páros tánc? Kertészkedés? Zene? Olvasás?

Nem hiszem el, hogy az összes hobbi csak férfival van tele... már csak azért sem, mert nőként nem ezt tapasztalom xd

szept. 12. 19:55
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

Nem ennyi a lehetőséged.

Mondjuk hogy babucikát akarsz, az alapból off.

szept. 12. 20:04
 29/47 A kérdező kommentje:
Leginkább férfiak vannak többségben legtöbb helyen.
szept. 12. 20:08
 30/47 anonim ***** válasza:
0%
Hála istennek nem.
szept. 12. 20:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!