Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni hogy soha nem lesz barátnőm,feleségem és gyerekem 28F?

Figyelt kérdés
Próbáltam tenni ez ellen valamiért soha nem jött össze semmi eddig kezdem feladni teljesen a dolgot.Elment az idő felettem úgy érzem.
2024. szept. 11. 21:45
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
#29 milyen helyen? Valahol biztos vannak nők, rengeteg nő él a világon!
2024. szept. 12. 20:21
 32/47 A kérdező kommentje:
Manapság mindenhol férfi többlet van úgy vettem észre.
2024. szept. 12. 20:30
 33/47 anonim ***** válasza:
29%
hát nekem meg az tűnt fel, hogy több a nő, srácok sehol
2024. szept. 12. 21:46
 34/47 A kérdező kommentje:
Persze álomvilágban.
2024. szept. 13. 01:53
 35/47 anonim ***** válasza:
62%
Te élsz álomvilágban ha ki se mozdulsz a csigaházadbol
2024. szept. 13. 10:54
 36/47 anonim ***** válasza:
63%
El kell fogadni, hogy nekünk ez kimarad. Valamilyen oknál fogva soha nem mertem semmit sem kezdeni azzal, ha egy nő közeledett felém. Próbáltak velem beszélgetni, sőt olyan is volt aki szó szerint rám nyomult de annyira kellemetlenül éreztem magamat mindig is a nők közelében, hogy elmenekültem. Köszönhető annak, hogy nekem soha nem volt önbizalmam és gyermekkorom óta napi szinten azt súlykolom magamba, hogy úgysem kellenék a nőknek, nem vagyok méltó hozzájuk. 26 éves vagyok és a nők terén nulla tapasztalattal rendelkezem. Lassan két éve az interneten keresztül megismertem egy nőt akivel az elején nagyon nehezen ment a kommunikáció de végül belejöttem és ma már gond nélkül beszélgetek vele is. Valamilyen szinten neki köszönhetem azt, hogy már annyira nem érzem magamat kellemetlenül, ha egy nő ül a közelemben, de nyitni továbbra sem nyitok a nők felé sem és úgy igazság szerint az emberek felé sem. Tisztában vagyok vele, hogy ennyi idősen tapasztalat nélkül kár lenne nekem elkezdeni ismerkedni mert úgysem kellének senkinek sem. Meg kell találnunk másban a boldogságot. Vagy a hivatásunkban vagy pedig Valamilyen hobbi kapcsán. Ha pedig szexre vágyunk akkor pedig számunkra a legkézenfekvőbb az, ha prostihoz megyünk. 26F
2024. szept. 13. 11:14
 37/47 A kérdező kommentje:
Az a baj manapság nem vevők az emberek a személyes ismerkedésre rengetegen.
2024. szept. 13. 12:05
 38/47 anonim ***** válasza:
41%

persze, mindig mást kell hibáztatni, kedves kérdező!

36os neked meg elkélne egy pszichológus...

2024. szept. 13. 14:00
 39/47 anonim ***** válasza:
68%

"Köszönhető annak, hogy nekem soha nem volt önbizalmam és gyermekkorom óta napi szinten azt sulykolom magamba, hogy úgysem kellenék a nőknek, nem vagyok méltó hozzájuk."

Mi ez az önsors rontó hülye maszlag? Nem csupán arról van szó, hogy sokkal kényelmesebb egyedül éldegélni a kis világunkban, mint alkalmazkodni egy nőhöz? (Egyébként kényelmesebb, de most nem ez a lényeg.)

Idefigyelj, mi olyan szarul álltunk anyagilag annak idején, amikor elkezdtek érdekelni a dolgok lányokilag, hogy nálam csak a lecsúszott alkesz szülők gyerekei voltak csóróbbak.

Volt egyetlen normális farmerem,meg egy farmer ingem, márkás pólóról, cipőről álmodni se...Mindent a piacról vettünk, munkavédelmi flanel ing a gyárból, télen katonai surranó. Van pár fotóm tizenéves koromból, úgy nézek ki rajtuk, mintha elaludtam volna egy turkálóban, és a részeg dolgozók rám dobálták volna a futottak még kategóriás cuccokat.

Nekem aztán tényleg nem volt önbizalmam. Bele is futottam pár pofára esésbe, és még elmondhatom, hogy kíméletesek voltak a lányok, hogy nem aláztak sz@rrá.

Szóval tizennyolc éves koromig nem is volt barátnőm, lúzer kategóriás voltam, míg a menő osztálytársaim 15-16 évesen csókolóztak, volt, aki már szexelt is.

Vékony, magas srác voltam, azt mondják manapság, hogy "fatörzs"alakú, tehát se vállam, se izmom. De legalább görnyedten jártam, mert úgy az igazi az összkép.

Aztán emellé még jött a farokméret mizéria is, mert hát nem egy romboló, mit szépítsem.

Én is nehezen hittem el, hogy létezik lány, aki szeretné hogy megdugjam, így le is maradtam az első nyilvánvaló lehetőségről. De utólag azt mondom, ahonnan indultam önbizalom terén ez nem róható fel nekem.

Azt hiszem, minden ilyen fiúnak van egy neuralgikus pont, ami megakadályozza, hogy a magától kialakuló folyamatok végigfussanak. Ezt a pontot kell megszüntetned. Nálam ez a pont a túlgondolkozás, kombinálás, túlelemzés volt. Amikor belenéz egy nő a szemedbe ÚGY, akkor nem szabad gondolkodni azon, hogy vajon jól csinálom-e, most hogy nézhetek ki, meg ilyen hülyeségek, amik a mindennapokban kísérik az ember cselekedeteit. Nem gondolkodni kell, hanem rámenősnek lenni, amíg hagyja a lány. A szex egy ösztönös dolog, nem elemezni kell közben, hanem élvezni.

Neked is bizonyára van egy pont, amin át kellene lendülni. Ha egyedül nem megy, akkor szakember segítségével.

2024. szept. 14. 07:04
 40/47 anonim ***** válasza:
77%
#36: 26 évesen ne temessétek már magatokat, pár év alatt rendbe lehet ezt hozni, ha igazán ráfekszel, és akkor is csak 30 leszel. Azt kéne folytatni, amit a netes kommunikációval elkezdtél, csak élőben: barátkozni csajokkal. Aztán majd szépen kialakul, hogyan kell velük viselkedni. Azon múlik, hogy valóban akarod-e, ha igen, akkor meg ki kell alakítani az egészséges önbizalmat, és azzal már jönni fog sok minden. Nem mondom, hogy ez könnyű, de nem is egy mission impossible.
2024. szept. 14. 08:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!