Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elfogadni azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azt hogy nem lesz feleségem, gyerekem?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna barátnőt, családot. Szerintem sosem lesz. Nem tudok megfelelő párt találni. Mindig arról álmodtam hogy lesz egy boldog kapcsolatom, sok programmal, utazással. De ahogy telik az idő egyre jobban mondok le róla. Nekem sosem lesz senki, nem kíváncsiak rám. 26 vagyok normális kapcsolatom nem volt. Mások ennyi idősen már évek óta együtt vannak, házasok, meg sokaknak már gyerekük is van.
aug. 29. 19:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25%
Átèrzem a helyzeted.32F
aug. 29. 19:41
 2/25 A kérdező kommentje:
Régebben úgy voltam vele hogy előbb utóbb jönni fog valaki, de erre egyre kevesebb reális esélyt látok.
aug. 29. 19:44
 3/25 anonim ***** válasza:
61%

A 26 az nem olyan sok

Még bármi történhet veled

aug. 29. 19:45
 4/25 anonim ***** válasza:
27%
Örülj neki, a gyerek tök felesleges csak viszi a pénzt és iszonyat sok probléma, a feleség szintúgy.
aug. 29. 19:47
 5/25 anonim ***** válasza:
59%
Ne hallgasd senkire és nem jön a helyzet magától.
aug. 29. 19:49
 6/25 anonim ***** válasza:
69%
Én 26 évesen ismertem meg a férjemet. 30 éves voltam amikor összeházasodtunk és 31 amikor megszületett a kislányunk. Én szerintem semmiről nem vagy lemaradva. A férjem 37 volt amikor összeházasodtunk és 38 amikor megszületett a lányunk. Ő is előbbre szerette volna, ha összejön, de nem jött a megfelelő nő akivel megállapodott volna. Szerintem ezen ne stresszelj.
aug. 29. 19:52
 7/25 anonim ***** válasza:
4%
6 de te nő vagy neked sokkal könnyebb, nem is értem minek irtál ide
aug. 29. 19:58
 8/25 anonim ***** válasza:
55%
Milyen számodra a megfelelő pár?
aug. 29. 20:01
 9/25 anonim ***** válasza:
47%

7

Nem! Egy nőnek meg sokkal nehezebb

10/25 anonim ***** válasza:
75%
De leírtam, hogy a férjem is majdnem 40 éves volt mire lett felesége, gyereke. Egyébként tudtommal nemtől függetlenül lehet válaszolni a kérdésekre és akármilyen hihetetlen nőként sem könnyebb a párkeresés.
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!