Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elfogadni azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azt hogy nem lesz feleségem, gyerekem?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna barátnőt, családot. Szerintem sosem lesz. Nem tudok megfelelő párt találni. Mindig arról álmodtam hogy lesz egy boldog kapcsolatom, sok programmal, utazással. De ahogy telik az idő egyre jobban mondok le róla. Nekem sosem lesz senki, nem kíváncsiak rám. 26 vagyok normális kapcsolatom nem volt. Mások ennyi idősen már évek óta együtt vannak, házasok, meg sokaknak már gyerekük is van.
aug. 29. 19:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

Ha 26 évesen semmilyen köze nem volt még valakinek nőhöz, akkor neki már szinte mindegy...

Ha karrierje terén látványosan sikeres, tehát pénzes ember lesz és ezt a világ tudtára is adja valamilyen módon, lehet betalálja egy-két elvált, gyerekes nő és ha pechje van be is hülyíti, jó lesz eltartónak, ATM-nek.

Sajnos ez a realitás.

aug. 30. 06:19
 22/25 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező lehet majd barátnőd de el kell fogadnod, hogy csak és kizárólag hájas cupák koca nőknél van esélyed.
aug. 30. 08:41
 23/25 anonim ***** válasza:
18%
Menj le egy kocsmába.
aug. 30. 17:22
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

19#

Kérdezd meg bármelyik nőt, hogy mit gondol arról a pasiról, aki sosem volt nővel...

Az ilyen az búza vagy egy béna lúzer!

aug. 31. 17:47
 25/25 anonim ***** válasza:
81%
#24 tudom hogy valaki lúzernek tart egy ilyen férfit de ettől függetlenül nem biztos hogy az mert amúgy lehet másban sikeres. Szerintem nem kellene lúzernek tartani senkit mindenkinek megvannak az erősségei vagy gyengeségei. Erre simán lehet azt mondani hogy lehet valaki ismerkedésben jó de a munkában nem ez jobb? Nem hiszem.
aug. 31. 20:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!