Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni azt hogy nem lesz feleségem, gyerekem?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna barátnőt, családot. Szerintem sosem lesz. Nem tudok megfelelő párt találni. Mindig arról álmodtam hogy lesz egy boldog kapcsolatom, sok programmal, utazással. De ahogy telik az idő egyre jobban mondok le róla. Nekem sosem lesz senki, nem kíváncsiak rám. 26 vagyok normális kapcsolatom nem volt. Mások ennyi idősen már évek óta együtt vannak, házasok, meg sokaknak már gyerekük is van.aug. 29. 19:40
11/25 anonim válasza:
Kérdező! Mennyire könnyen teremtesz kapcsolatot emberekkel? Bármilyen emberrel. Mennyire szeretsz másokkal beszélgetni?
13/25 anonim válasza:
Ez nem igaz, csak kimaradtál a csajok "első köréből". Az elvált-piacon kell szétnézned, lehet hogy a csajoknak ott van már gyerekük, de akkor vállalhattok egy következőt.
14/25 anonim válasza:
Ja bocs, pontositok: a 25 alatti, vékony, széparcu, tokeletes kinezetu, kerek seggu, instapozitiv nőknek könnyebb!
16/25 anonim válasza:
Nem unod még, hogy ezt naponta kiírd?
18/25 anonim válasza:
26 évesen még szűz voltam, 36 évesen 2 gyerekes apuka vagyok. Ennyit arról, hogy "soha nem lesz..."
19/25 anonim válasza:
17-es Ha valaki nem tud csajozni vagy nem helyes miért lúzer? Ettől függ a siker más már nem számít csak hogy legyen az embernek felesége vagy barátnője?
20/25 he84 válasza:
Ha így állsz hozzá kérdező a negatív kisugárzásoddal, akkor még inkább nem lesz. Gyereket nem javaslok, főleg ebbe a világba ne, ami itt megy és vagyunk már elegen a Földön. És ez nrm versenyzés, ne azért akarj, mert másoknak van, még ha nem is mindenkinek. Még az is lehet, hogy túl válogatós vagy, ami nehezebbé teszi, már bocsi. Ám ha mindenáron gyereket akarsz, akkor a szaporodás helyett javaslom inkább a már meglévő gyetekek egyikét, vagyis egy árvát, akin segthetsz és egyúttal ő a gyereked is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!