Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az minek köszönhető hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az minek köszönhető hogy manapság már egy 65 kilós nő is nyíltan gyűlölködik egy pocakos férfire és nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Nem azt mondják a nők hogy csak olyat várnak el amit nyújtani tudnak?

aug. 23. 13:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Senkinek se kell elfogadni semmit se. Ott van a baj, ha azt várják el hogy őket mindenki elfogadja. Nem ugyan az a kettő.
aug. 23. 13:04
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

A csaj 65, tehát egy 65 kilós férfit elvárhat. Ami nem egyenlő a 120 kilóval, akkor se, ha a pasas magasabb 10 centivel.

Egyszerű matek.

aug. 23. 13:05
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki olyan emberre vágyhat, amilyenre akar. A lényeg, hogy ne fröcsögjön, ha az nem jön neki össze.

Amúgy meg azért 65 kiló az messze nem a kövér meg a pocakos kategória a nők többségénél... persze 150 centivel igen.

aug. 23. 13:06
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindegy hány centi 65 kiló mellé. Ha nem tetszik neki a pocakos férfi, szíve joga, de gyűlölködni nem kell.
aug. 23. 13:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most azért, mert egy 65 kilós női válaszoló felzaklatott egy másik kérdés alatt?

Ez az élettelenség csúcsa, beszarok :D

aug. 23. 13:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, a másik része meg az, hogy vkinek nem vonzó vmi, meg nem akar vele összejönni, nem egyelő gyűlölködés. Ilyen nebáncsvirágnak lenni meglett emberként, hogy emiatt vki SÉRTVE érezze magát meg GYŰLÖLVE érezze magát, elég gyerekes és röhejes dolog, nemtől függetlenül.
aug. 23. 13:28
 7/22 anonim ***** válasza:
69%

Láttál te már 65 kilós nőt?

Mondjuk normál, de inkább sovány kategória. A lányom 185 cm, 62 kg, és zörögnek a csontjai.

Én 175 cm vagyok, 65 kg voltam 27 éves koromban, minden férfi megfordult utánam. Most 10 kg-val vagyok nehezebb, van persze pici pocakom, de megfelelő öltözködéssel még így is bomba nő vagyok. A BMI-indexem a normál kategóriában van.

Szóval hacsak nem valami törpéről beszélünk a 65 kg egyáltalán nem túlsúlyos. És igen, ő is elvárhatja a párjától, hogy ne legyen egy hájpaca.

aug. 23. 13:29
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet hogy nagyon érzékeny vagy?
aug. 23. 13:33
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
#7: én azért 155 centivel 65 kilósan pocakos nő vagyok, azért a nők többsége nem 175-185 centi, hanem 162-163, még ahhoz is az átlag felső részét súrolja.
aug. 23. 13:42
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj, ennyire megihletett a válaszom? Méghozzá arra a kérdésre, hogy a szokásos dagadt, pohos incel kéri épp a visszaigazolást, hogy vajon összeszedhet-e VÉKONY nőt a szerinte csodálatos személyiségével? Arról a válaszolóról beszélünk, aki rendszeresen odavinnyogja mindenhová, hogy a nőknek még 30 év felett is 70 kiló alatti férfi az ideál, brühühühühühü. :D

Ő a kérdésében valami 50 kilós nőről beszélt, hogy neki kellett a dagadt, 120 kilós portás.

Én annyit írtam, hogy nekem 65 kilósan sem kellene hasas pali, és nem érdekel a személyisége, erre ő állt neki hisztizni, hogy én ritka undorítóan felszínes vagyok, aztán jött a testszégyenítés, hogy 65 kilós nőnek már kapaszkodója és úszógumija van, de neki nagy kegyesen megfelelne akár az is, de az a felső határ, amit megadott.

aug. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!