Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az minek köszönhető hogy manapság már egy 65 kilós nő is nyíltan gyűlölködik egy pocakos férfire és nem képes elfogadni?
A csaj 65, tehát egy 65 kilós férfit elvárhat. Ami nem egyenlő a 120 kilóval, akkor se, ha a pasas magasabb 10 centivel.
Egyszerű matek.
Mindenki olyan emberre vágyhat, amilyenre akar. A lényeg, hogy ne fröcsögjön, ha az nem jön neki össze.
Amúgy meg azért 65 kiló az messze nem a kövér meg a pocakos kategória a nők többségénél... persze 150 centivel igen.
Ezt most azért, mert egy 65 kilós női válaszoló felzaklatott egy másik kérdés alatt?
Ez az élettelenség csúcsa, beszarok :D
Láttál te már 65 kilós nőt?
Mondjuk normál, de inkább sovány kategória. A lányom 185 cm, 62 kg, és zörögnek a csontjai.
Én 175 cm vagyok, 65 kg voltam 27 éves koromban, minden férfi megfordult utánam. Most 10 kg-val vagyok nehezebb, van persze pici pocakom, de megfelelő öltözködéssel még így is bomba nő vagyok. A BMI-indexem a normál kategóriában van.
Szóval hacsak nem valami törpéről beszélünk a 65 kg egyáltalán nem túlsúlyos. És igen, ő is elvárhatja a párjától, hogy ne legyen egy hájpaca.
Jajjj, ennyire megihletett a válaszom? Méghozzá arra a kérdésre, hogy a szokásos dagadt, pohos incel kéri épp a visszaigazolást, hogy vajon összeszedhet-e VÉKONY nőt a szerinte csodálatos személyiségével? Arról a válaszolóról beszélünk, aki rendszeresen odavinnyogja mindenhová, hogy a nőknek még 30 év felett is 70 kiló alatti férfi az ideál, brühühühühühü. :D
Ő a kérdésében valami 50 kilós nőről beszélt, hogy neki kellett a dagadt, 120 kilós portás.
Én annyit írtam, hogy nekem 65 kilósan sem kellene hasas pali, és nem érdekel a személyisége, erre ő állt neki hisztizni, hogy én ritka undorítóan felszínes vagyok, aztán jött a testszégyenítés, hogy 65 kilós nőnek már kapaszkodója és úszógumija van, de neki nagy kegyesen megfelelne akár az is, de az a felső határ, amit megadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!