Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb lány barátommal mászkálok a városban de ha más lány ismerősök rám köszönnek egyből gyülölkődik miért?
1. Titokban szerelmes beléd
2. Nem akarja,hogy más csajokkal jóba legyél,csak vele, mivel neki te vagy a legjobb barátja.
*hogy nem megértő,hogy vannak más barátaid is, hogy nem fogadja el őket;
Ha viszont nem fogadja el a barátaidat, a te döntésedet, hogy kikkel barátkozol, az se jó. De legvalószínűbb szerintem, hogy önbizalomhiány áll a háttérben. De tudat alatt akarhat téged birtokolni, tulajdonának is akarhat téged, úgy nem is veszi észre. És akkor az lehet puszta ragaszkodás is, szeretet nélkül. Mert te adod neki a biztonságot, nem akar téged elveszíteni - Birtokolni, csak magának akar.
Én is arra gondoltam először, hogy féltékeny.
Visszautasítás után azonban az is lehet, hogy simán bántja az egóját, hogy nem ő volt az egyetlen lehetőséged.
21/L
Vannak olyan emberek akik hajlamosak a negatív kritikára. Valószínű,hogy a legjobb barátnőd is ilyen. + igen, önző egy kicsit, maga mellett akar tartani., Ha visszautasított is, de barátként biztos fontosnak tart.
Azért tedd helyre, ha a legjobb barátnőd megmondhatod Neki,hogy nem mindenki hülye, és egyébként se szimpatikus tulajdonság a másik lehúzása főleg úgy,hogy nem is ismeri Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!