Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb lány barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb lány barátommal mászkálok a városban de ha más lány ismerősök rám köszönnek egyből gyülölkődik miért?

Figyelt kérdés
Mikor még járkáltunk a városban a legjobb lány barátommal és ha rám köszöntek a lány ismerőseim egyből mondogatta, hogy gyülöli őket meg hasonlók pedig egyáltalán nek ismeri őket. (Helyes írásért bocsi gyorsan írtam)

2017. szept. 14. 20:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány passzívan utál minden más lányt. De gondolom azt szeretnéd hallani, hogy féltékeny.
2017. szept. 14. 20:11
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

1. Titokban szerelmes beléd

2. Nem akarja,hogy más csajokkal jóba legyél,csak vele, mivel neki te vagy a legjobb barátja.

2017. szept. 14. 20:11
 3/31 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna azt hallani de köszi a választ :D nem tudom féltékeny nem hiszem, hogy lehet mert egyszer visszautasított
2017. szept. 14. 20:13
 4/31 anonim ***** válasza:
91%
Ki akar sajátítani..
2017. szept. 14. 20:14
 5/31 anonim ***** válasza:
78%
Azt próbálja benned tudatosítani, hogy ő jobb náluk. Ez nem feltétlenül beképzeltség , lehet ponthogy önbizalomhiány is, hogy neked bizonygassa , hogy ő jobb náluk, hogy az összes lány közül őt válaszd, mert ő jobb, mint a többi lány; mert gondolom, hogy kapcsolatot akar veled, szerintem szerelmit; talán féltékeny a többi lányra, így, a te oldaladról, téged befolyásolva akarja a többi lány elhessinteni körülled. De nem feltétlenül rossz indulatból, tényleg lehet, hogy önbizalomhiány, és abból adódik a féltékenysége. De az is lehet, hogy mindenkit el akar marni mellőled -ez már gonoszul-verzió- hogy te legyél neki az egyetlen.
2017. szept. 14. 20:18
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

*hogy nem megértő,hogy vannak más barátaid is, hogy nem fogadja el őket;

Ha viszont nem fogadja el a barátaidat, a te döntésedet, hogy kikkel barátkozol, az se jó. De legvalószínűbb szerintem, hogy önbizalomhiány áll a háttérben. De tudat alatt akarhat téged birtokolni, tulajdonának is akarhat téged, úgy nem is veszi észre. És akkor az lehet puszta ragaszkodás is, szeretet nélkül. Mert te adod neki a biztonságot, nem akar téged elveszíteni - Birtokolni, csak magának akar.

2017. szept. 14. 20:21
 7/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Monduk akkor nem tudom miért utasított vissza mondjuk csak 1x próbálkoztam
2017. szept. 14. 20:21
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra gondoltam először, hogy féltékeny.

Visszautasítás után azonban az is lehet, hogy simán bántja az egóját, hogy nem ő volt az egyetlen lehetőséged.

21/L

2017. szept. 14. 20:25
 9/31 anonim ***** válasza:
93%
Mert a cuki kis haverjának akar, de csak saját magának. Féltékeny, de nem, mint férfira, hanem, mint a saját kis tulajdonú barátjára.
2017. szept. 14. 20:26
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek akik hajlamosak a negatív kritikára. Valószínű,hogy a legjobb barátnőd is ilyen. + igen, önző egy kicsit, maga mellett akar tartani., Ha visszautasított is, de barátként biztos fontosnak tart.

Azért tedd helyre, ha a legjobb barátnőd megmondhatod Neki,hogy nem mindenki hülye, és egyébként se szimpatikus tulajdonság a másik lehúzása főleg úgy,hogy nem is ismeri Őket.

2017. szept. 14. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!