Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a fontosabb nektek? .
Mivel ez szex kategória, így a lakás. Nekem édes mindegy hogy saját vagy bérelt vagy haveré. Legyen tiszta. Szex kapcsolatra nem viszem fel magamhoz a férfit. Ez alap.
Nekem van saját lakásom és felső kategóriás autóm is, de kapcsolatban nem fontos ez. Kocsija legyen, nem vagyok taxis hogy fuvarozzam. Egy idő után unalmas.
Egyébként ha most lakás/autó vásárlás előtt állsz akkor várj. Az ingatlan árak az egekben vannak. De inkább ingatlanba fektess, mert a kocsi az csak veszteség, amortizálódik.
Ha nő szerzés a lényeg akkor autó. De ne ez legyen már a lényeg.
25N
Egy pasin hogy tud kocsi lenni?
Nos mikor én összejöttem párommal se jogsija se autója se saját lakása.
Albérlerben lakott
2,5 éve vagyunk együtt. És most csinálja a jogsit a kreszvizsga sikerült. Holnaptól tanul vezetni.
Megmondom Őazintén hogy én magasról leszartam mit gondol a többi csaj
Volt olyan párom akinek volt autója de nem éreztem többnek max annyival volt jobb, hogyha menni akartunk valahova nem kellett buszozni hanem beültünk a Susukiba és mentünk
23N
,, meg ti is azt nézitek meg először egy pasin, hogy milyen kocsi van rajta, ... "
Hát öregem! Lehet nézném, hogy milyen kocsi van rajta, de nem próbálnám meg kitalálni a típusát, hanem k×rva gyorsan hívnám a mentőket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!