Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb lány barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb lány barátommal mászkálok a városban de ha más lány ismerősök rám köszönnek egyből gyülölkődik miért?

Figyelt kérdés
Mikor még járkáltunk a városban a legjobb lány barátommal és ha rám köszöntek a lány ismerőseim egyből mondogatta, hogy gyülöli őket meg hasonlók pedig egyáltalán nek ismeri őket. (Helyes írásért bocsi gyorsan írtam)

2017. szept. 14. 20:09
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ötletem
2017. szept. 19. 07:10
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem is olyan régen volt,egy durva gyilkossàg! A fiu a gyilkos szerelmes volt a lányba akit megölt! A lány elutasìtotta, a fiúnak lett barátnője. A lány (az áldozat) ugráltatta a fiút, elvàrta, hogy pattanjon ha csettint. Esetedben is hasonló a lány! Játsza a méhkirálynőt tőled elvárja, szorgos dolgozó szerepet.

Helyedben elbeszélgetnék vele mit akar!Ha nem akar tőled semmit akkor törd le a koronájàt , keress baratnőt! És ő legyen a te first ladyd ne ez a làny!

2017. okt. 1. 12:12
 23/31 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm.

Nem hallottam erről a gyilkosságról.

2017. okt. 1. 13:01
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
2017. okt. 1. 17:03
 25/31 A kérdező kommentje:
Úristen! Ez beteg
2017. okt. 1. 19:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem féltékeny.
2017. okt. 29. 14:29
 27/31 anonim ***** válasza:
A nők alapból utálják egymást, és egy nő különösen utálja azokat a nőket, akiket szebbnek tart magánál.
2017. nov. 25. 13:34
 28/31 anonim ***** válasza:

Ő a hercignő, te pedig a különbejáratú kis lovagja.

És azt akarja, hogy ez így is maradjon, míg világ a világ. Ez a fajta az, amelyik kapcsolatban legszívesebben szénné korlátozna.

Ez a csúnya, nagy helyzet.

Ha ilyen adódik, akkor határozottan kérdezd fel, hogy mi is a pampogás tárgya, ha egyszer semmi közötök egymáshoz némi együttlógáson kívül? Nem az anyád, vagy mifene!

2017. dec. 11. 07:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló egyszer szerelmet vallottam neki de semmi több.
2017. dec. 11. 22:05
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha visszautasitort akkor sztem csak mint barázot akar kisajátitani mert te vagy neki az egyetlen barátja és fêl hogy elveszít .Ha szerelmes akkor ha pl odaméssz egy csajhoz beszêlgetni akkor ideges lessz és folyton veled akar lenni ragaszkodik hozzád .
2017. dec. 22. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!