Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a megsertodes szuleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a megsertodes szuleim reszerol?

Figyelt kérdés

Baratomat elhoztam bemutatni nekik, es miutan elment parom apam szova tette hogy nem hozott semmit, ures kezzel jott le. Azt mondta hozhatott volna 1uveg bort vagy 1csokor viragot nekem mert az elso benyomas fontos..

Reszben lehet igaza van mert eddig baratomtol nemkaptam viragot se, se semmit. Illet volna parom reszerol hozni valamit bemutatasra?

Ti parotok vitt valamit nektek?

2017. szept. 13. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor párom lejött hozzám és bemutattam a szüleimnek, nem hozott semmit és nem lett belőle probléma.

Szerintem ezt szülő válogatja.

De akkor se kell bolhából elefántot csinálni.

2017. szept. 13. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyik se, es en se vittem.
2017. szept. 13. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
En se vittem soha senkinek es egyik baratom se hozott a szuleimnek. Senki nem sertodott meg soha. Apadnak nem futja borra es jo lett volna itokazni kicsit, vagy mi?
2017. szept. 13. 16:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem,de azt mondta ha neki nemis de nekem hozhatott volna viragot. Hogy igy hogy udvarol ha nemad semmit?

Mondjuk igaza van. Mert eddig 4honap alatt baratom egy csokit nemvett nekem.

2017. szept. 13. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

"Udvarol"? Te melyik évszázadban élsz?

Ha vitt volna virágot neked, az lett volna a baj, hogy miért csak neked és anyádnak nem. Ha mindkettőtöknek, akkor megint más.

2017. szept. 13. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:

A párom anyu szülinapján találkozott először a szüleimmel, az ünnepeltnek hozott egy csokor virágot és egy csokit, apának pedig akkor már egy üveg pálinkát (úgyis egy héttel később jött az ő szülinapja)

Meg se fordult a fejemben, hogy nekem kellene hoznia valamit... Minek? :d

2017. szept. 13. 17:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocs akkor lehet velem van a baj, vagy nagy az elvarasom hogy neha kapjak 1csokit vagy egy ut szeli viragot tolexd
2017. szept. 13. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan nem nagy elvaras, hogy neha kapj a parodtol valamit, de miert lenne kotelezo barkinek is (beleertve NEKED) ajandekot vinnie amikor a SZULEIDNEK mutatod be??
2017. szept. 13. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jogos. Íratlan szabály, hogy ilyenkor illik vinni valamit a másik szüleinek. Ez neveltetés kérdése, nem látott jó mintát otthon. Az embernek el kell gondolnia ezt saját magától.
2017. szept. 13. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor valaki az illető szüleihez megy akkor max a szülőknek adhat valami bemutatkozó ajándékot. Ha már hagyományok... Ezen kívül pedig hogyha a kapcsolatotokban úgy érzed hiányzik,hogy kapj valamit akkor beszélj vele! Ahhoz viszont semmi köze a szüleidnek.
2017. szept. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!