Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik, hogy az eros fizikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik, hogy az eros fizikai vonzalom megszunjon egy ido utan a ferfi reszerol?

Figyelt kérdés

Vagy lehet annyira nem is volt eros ?

Lathato jelei voltak a vonzalmanak..kimondta, kifejezte…

eltelt egy kis ido es most mar ugy erzem, hogy teljesen kozombos vagyok szamara..

en no letemre nagyon nehezen “tudom megszuntetni” a vonzalmat egy ferfi irant..barmennyi ido teljen is el..

2017. máj. 9. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy fél, megijedt, és csak azt mutatja, hogy ah nem is érdekled annyira, ezzel próbálja leplezni az idegességét. Én is ezt csináltam közben meg állandóan a kiszemelt csajszival akartam lenni, meg sokat gondoltam rá. Végül nálunk semmi nem lett, pedig elvileg nagyon bejöttem a csajszinak, vagyis nagyon szimpatizáltunk együtt, meg nagyon kereste a társaságom stb. Nem magától attól ijedtem meg, hogy húú elrontom az adott szituációt, hanem attól féltem, hogy nem fogom tudni megadni azt, amit meg szeretnék adni neki, amit úgy érzem hogy érdemelne, ezért hanyagoltam el, önbizalomhiány mondhatni a fő ok. Nálatok nem tudom hogy ez-e áll fenn, de lehetséges opció.
2017. máj. 9. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Letezik.
2017. máj. 9. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást?

"A világ legjobb nőjét is unja valaki!"

2017. máj. 9. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jóllakott, lehűlt ... ennyi az egész.

Ha a fizikai vonzalmon kívül van egyéb tartalom a kapcsolatotokban, akkor talán együtt maradtok, anélkül rövidesen lépni fog.

2017. máj. 9. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A kapcsolatok kezdeti, szenvedélyes szakasza nem tart örökké, pár hónaptól max 2 évig saccolják a pszichológusok. Idáig működtetik a hormonok nem kell érte dolgozni gyakorlatilag semmit. Ha a hormonlöket elmúlik, dolgozni kell rajta, magától nincs jóérzés, vonzalom, bele kell tolni az időt, megteremteni a körülményeket stb. Ezt már nem a hormonok hozzák ki az emberből, függ lustaságtól, tanult mintáktól, élettapasztalatoktól ki hogy csinálja.
2017. máj. 9. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet,valami miatt kiabrandult.
2017. máj. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!