Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h a barátnőm abba hagyja a fogyókúrát?
Figyelt kérdés
5 éve leszünk együtt lassan és igen az évek alatt jó pár kiló rácsusszant. Vékony volt mikor összejöttünk és most zavarja az hogy meghízott és h csíkos a hasa. Mondtam neki h hagyja abba mert nekem telten még inkább bejön pláne h a melle is több méretet nőtt és a csíkokat meg pont leszarom mind1 hol vannak. De ő hajthatatlan. És én tényleg nem szeretném h lefogyjon. Lehet önző vagyok de iszonyú nézni ahogy egy neki nem tetsző életmódba kezdett. Utálta a zöldségeket mindig is és most lenyomja a torkán pedig majd kihányná és utált sportolni is úgy aktívan és rendszeresen és látom rajta h ez neki se jó. Most mit tehetek ilyen helyzetben? 25/F2017. ápr. 5. 23:08
1/10 anonim válasza:
Majd megunja.
Én kb. 7 hónapig bírtam, utána soha többet.
Az igaz, hogy minden kövér le tud fogyni, de nem mindegy, milyen áron.
Ez a pár plusz kg egészségesebb, mint a tápanyagmegvonás - ugyanis szénhidrátokra is szüksége van a szervezetnek.
21/L
2/10 anonim válasza:
Mivel kényszeríteni remélem nem akarod, így nem tudsz mit tenni. Ő saját magának szeretne tetszeni, azért csinálja. Az más dolog, hogy neked így is tetszik.
4/10 Missi_Key válasza:
Amikor megismerted vékony volt szóval úgy is tetszenie kell.
Amúgy meg hagyd, a kövérség egészségtelen.
6/10 anonim válasza:
6: képzeld, az vagyok! rohadtul nem érdekel a média által kialakított ideálotok.
7/10 anonim válasza:
Bárcsak nekem is az lenne a problémám, hogy van rajtam felesleg és a barátom aggódik értem.... :)
8/10 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, ha tetszett vékonyan is. Abban támogasd, hogy szeresse magát, szeresse a testét. Ha abbahagyja a kedvedért, akkor kapsz egy önutáló, önbizalomhiányos barátnőt. Éreztesd vele, hogy gyönyörűnek és kívánatosnak tartod így is, de támogasd, és könnyítsd meg neki az életmódváltást. Arra figyeljetek, hogy ne éhezéssel akarjon fogyni.
9/10 anonim válasza:
fúj, sportol és zöldségeket is eszik? Inkább örülj, hogy megpróbál egészséges életmódot folytatni és nem lesz egy tehén 40 éves korára.
10/10 anonim válasza:
Miért akar lefogyni, az itt a kulcskérdés!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!