Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a megsertodes szuleim reszerol?
Figyelt kérdés
Baratomat elhoztam bemutatni nekik, es miutan elment parom apam szova tette hogy nem hozott semmit, ures kezzel jott le. Azt mondta hozhatott volna 1uveg bort vagy 1csokor viragot nekem mert az elso benyomas fontos..
Reszben lehet igaza van mert eddig baratomtol nemkaptam viragot se, se semmit. Illet volna parom reszerol hozni valamit bemutatasra?
Ti parotok vitt valamit nektek?
2017. szept. 13. 16:42
11/12 anonim válasza:
Mindenhol mások a szokások, de akkor erről az apád úgy látszik, nem sokat tud.
12/12 anonim válasza:
Mondjuk a személyiségével és téged megismerni akarással udvarol???? O.o
Ha te ezen nem röhögöd pofán apád, előre is sajnálom párodat.
Gondolooooozzzz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!