Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire tolerálnátok, ha valaki első randin sokat gyűlölködik?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 21:03
1/16 anonim válasza:
Semennyire. És az lenne az utolsó randi is egyben.
2/16 A kérdező kommentje:
Találkoztam ma, nem volt jó napom és sokat beszélgetem a sértettségeimről. Nem tudom, hogy lesz e ennek folytatása.
2017. febr. 16. 21:07
4/16 anonim válasza:
Mennyire sokat?
Ha elmondja, hogy rossz passzban van, ez meg az történt és max 10 perc alatt ledarálja akkor belefér, nem a legjobb kezdet de belefér.
Ha a randi javában a fröcsögését kell hallgatni, nem akar továbblépni, nem reagál a témaváltásra, rólam nem kérdez semmit, újra és újra visszatér a sértettségeire akkor nem lenne folytatás.
5/16 anonim válasza:
nem első randira való egyáltalán. főleg hogy a másik nem is tud rá mit mondani, nem is ismer még. megpróbálnék megértő lenni, de az biztos hogy ez egy nagy negatívum. nem mindegy persze, hogy min gyűlölködik...
7/16 anonim válasza:
Van egy könyv, Első benyomás a címe, torrenten fent van.
Nagyon jókat írnak benne pont erről a témáról is, nagyon sok esetben előjön. Ajánlom elolvasni :)
És azért is tetszik még, mert afelől közelítik meg a dolgot, hogy önmagad tudd adni és pozitív legyen az első benyomás.
8/16 anonim válasza:
Miről? Nagyon zavaró. nekem az volt a kedvencem, mikor a myvip idején bejelölt ott egy fiú (akkor még nem voltam felnőtt), és a bemutatkozó szövege az volt, hogy utálja a cigányoat, melegeket, Dunába kell lőni mindet, hogy nem bírja azokat, akik gagyi zenét hallgatnak stb. stb. (fegyvergyűjteményekről volt képe), majd egy enter után következett, hogy őt nem kedvelik, és nem érti, miért, és a lányok hajlamosak nem szeretni, meg az emberek is általában, és milyen gonosz ez a világ.
9/16 anonim válasza:
Ja, és a lényeg lemaradt: definícióm szerint ez a gyűlölködés. Az,hogy rossz napod van, és ezt elmondod 5 percben (vagy megindoklod, hogy ezért késtél stb.) az oké, de egy 5 perc után illik témát váltani.
10/16 anonim válasza:
Miért is kéne tolerálni? Szóval egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!