Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közötti nők, eljönnétek lakásra első randi alkalmával?
Természetesen több hetet, vagy hónapot megelőző beszélgetések után, mikor már elég jól ismeritek a férfit.
Unom már az ilyen mozi/étterem/teázó és egyéb sablon randihelyeket, mindig ugyan az sztori...
Gondoltam főzök valami finomat (profin főzök), van egy 160 centis tv-m, ezen is lehet "mozizni"
Úgy tervezném, hogy vacsorázás után valami közösen kiválasztott filmet megnéznénk, közben beszélgetnénk, ha van lehetőség akkor egy pohár bor mellett tennénk mindezt.
Nyilván minden hátsó szándéktól mentesen történne az egész.
25-30 kozti nök elgyünnétek hozzám?
fozok rantotthust meg megkínallak titket toltott kaposztával.
Elmentem, de akkor már fél éve cseteltünk, és előtte vagy öt órát sétáltunk. Nem taszított a jelleme (off: előző randimon már a pasastól is feláll a szőr a hátamon, hát vele biztosan nem mentem volna még egy parkba sem világos nappal)., biztonságban éreztem magam vele.
Persze, nekem is megfordult a fejemben, de bíztam benne, hogy nem fog átvágni.
A lakásán is csak beszélgettünk, iszogattunk, meg zenét hallgattunk, semmi egyéb.
Második randin is nála aludtam, akkor csókolóztunk, harmadikon pedig lefeküdtünk. Aztán ő jött vissza külföldre, de onnantól fél évig hol én utaztam, hol ő.
Azóta már együtt élünk, szóval abszolút nem bántam meg semmit.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!