Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az minek köszönhető hogy manapság már egy 65 kilós nő is nyíltan gyűlölködik egy pocakos férfire és nem képes elfogadni?
Amúgy meg írtam azt is, hogy 8 éve edzek rendszeresen. Azért vagyok 65 kiló (170 centihez egyébként), mert bőven van rajtam izom. Zsír is van nyilván, de nem több, mint mondjuk egy nem sportoló, átlagos 58 kiló körüli nőn.
Ezt igazolja az is, hogy a legtöbb ruhám S-es/36-os, M-esnél nagyobb soha nem kellett, és M-esből is csak pár darabom van.
"Kenni"? :D Mert, szerinted én elszámolok neked a súlyommal, vagy mi? A 11-es választ csak a válaszolóknak írtam, puszta infonak, ha már külön kérdést szánsz az idiótaságodra.
Igen, normális, hogy nem érdekel a személyisége egy olyannak, akihez képtelen lennék fizikailag vonzódni.
De az egész csak elméleti, mivel én párkapcsolatban élek, és nem én kényszerülök még mindig kérdéseket írogatni, hogy dagadék, pohos fazonként van-e esélyem 50 kilós nőre.
Az izmosság nem jelent bölény alkatot… én pl túrázok, futok és bringázok, ezektől az életben nem leszek kigyúrt vagy “bölény”, mégis elég karcsú vagyok a 62-65 kg körül mozgó súlyommal.
Vagy trollkodsz, vagy nagyon el vagy tájolódva.
"azért a nők többsége nem 175-185 centi, hanem 162-163, még ahhoz is az átlag felső részét súrolja."
Nem tudom, mifelénk nagyon sok a magas nő. A 65 kg-t olvasva nekem nem egy túlsúlyos nő ugrott be, az majd 80 kg felett kezdődik. Egyébként meg a legtöbb férfi szereti, ha van mit fogni egy nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!