Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az minek köszönhető hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az minek köszönhető hogy manapság már egy 65 kilós nő is nyíltan gyűlölködik egy pocakos férfire és nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Nem azt mondják a nők hogy csak olyat várnak el amit nyújtani tudnak?

aug. 23. 13:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy meg írtam azt is, hogy 8 éve edzek rendszeresen. Azért vagyok 65 kiló (170 centihez egyébként), mert bőven van rajtam izom. Zsír is van nyilván, de nem több, mint mondjuk egy nem sportoló, átlagos 58 kiló körüli nőn.

Ezt igazolja az is, hogy a legtöbb ruhám S-es/36-os, M-esnél nagyobb soha nem kellett, és M-esből is csak pár darabom van.

aug. 23. 13:46
 12/22 A kérdező kommentje:
Az edzésre kenni ezt a súlyt elég ócska. A nők nem szoktak 10 kiló izmot felszedni! Az edzéstől pont inkább kecsesebbek, karcsúbbak nem tagbaszakadt frusztrált bölények szoktak lenni... ^^ Másrészt az szerinted normális hogy nyíltan leírsz egy olyan undorító dolgot hogy téged a férfi személyisége egyáltalán nem érdekel? Csodálkozol az ellenszenven amit kiváltasz? :D
aug. 23. 14:00
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

"Kenni"? :D Mert, szerinted én elszámolok neked a súlyommal, vagy mi? A 11-es választ csak a válaszolóknak írtam, puszta infonak, ha már külön kérdést szánsz az idiótaságodra.

Igen, normális, hogy nem érdekel a személyisége egy olyannak, akihez képtelen lennék fizikailag vonzódni.

De az egész csak elméleti, mivel én párkapcsolatban élek, és nem én kényszerülök még mindig kérdéseket írogatni, hogy dagadék, pohos fazonként van-e esélyem 50 kilós nőre.

aug. 23. 14:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
12: a nők nem homogén halmaz, és nem is ugyanúgy edz mindenki. Aki pl. főleg csak cardiózik, meg zumbázik meg táncikál, az nyilván nem fog izmosodni, de aki főleg súlyzós edzéseket csinál, az bezony szed magára izmot. Sokszor egy nőre ránézve nem is tudod megállapítani, hány kiló.
aug. 23. 14:13
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
A nők is tudnak ám izmot felszedni, karcsúak a zsír vesztéstől lesznek, tónusosak, izmosabbak az izomtól. Kondis lányok is eléggé szélesek (de laposak), azok akik tényleg súlyokkal endzenek, és óriási combjaik vannak. 170 centihez pedig még izom nélkül se lenne elhízott a 65 kiló, inkább formás, 55 kilósan meg egyenesen gebe, nem értem honnan veszed akkor ezt az extra 10 kilót vagy csak életedben nem láttál nőt, pláne aki sportol...
aug. 23. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
65 kg vagyok,kockahasam van,szalkas izomzatom,s/m ruhameretem. Nem kerek privit.
aug. 23. 14:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? Magasságtól (és/vagy izomaránytól) függően a 65 kiló teljesen egészséges súly lehet egy nőnek. Semmi köze a “pocakos” alkathoz.
aug. 23. 15:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Az izmosság nem jelent bölény alkatot… én pl túrázok, futok és bringázok, ezektől az életben nem leszek kigyúrt vagy “bölény”, mégis elég karcsú vagyok a 62-65 kg körül mozgó súlyommal.

Vagy trollkodsz, vagy nagyon el vagy tájolódva.

aug. 23. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"azért a nők többsége nem 175-185 centi, hanem 162-163, még ahhoz is az átlag felső részét súrolja."

Nem tudom, mifelénk nagyon sok a magas nő. A 65 kg-t olvasva nekem nem egy túlsúlyos nő ugrott be, az majd 80 kg felett kezdődik. Egyébként meg a legtöbb férfi szereti, ha van mit fogni egy nőn.

aug. 23. 16:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyíltan gyűlölködik….istenem, bárcsak a férfiak is hasonló mértékben “gyűlölködnének” a nők felé és nem úgy hogy hogy darabolnák fel őket, hogy erőszakolnák meg őket és stb.
aug. 23. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!