Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az minek köszönhető hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az minek köszönhető hogy manapság már egy 65 kilós nő is nyíltan gyűlölködik egy pocakos férfire és nem képes elfogadni?

Figyelt kérdés
Nem azt mondják a nők hogy csak olyat várnak el amit nyújtani tudnak?

aug. 23. 13:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is e körül vagyok és mindig a vékony pasik tetszettek, ezen nem lehet változtatni mindenkinek egyéni az ízlése.
aug. 23. 22:27
 22/22 anonim ***** válasza:
64%
Én 165centi, 67 kiló vagyok. A barátom izmos, sportos férfi. Lehetne vékonyabb barátnője is, de neki ez tetszik, nekem meg ő. És még ehez a magassághoz se vagyok elhízott, mert szerencsére mellre meg fenékre ment a plusz. :D
aug. 24. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!